Μεταφορές για Ευρώπη

/Μεταφορές για Ευρώπη

Καλέστε μας τώρα: 210-3424808

Μεταφέρουμε υπεύθυνα και με ασφάλεια τα αγαθά και εμπορεύματα σας ανεξαρτήτως μεγέθους, σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και πόλη της Ε.Ε. (πόλεις ανω των 5.000 κατοίκων) ενώ η παράδοση γίνεται κατ’ οίκον ή σε αποθήκη της πόλης προορισμού, ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Εφόσον μας ενημερώσετε για το βάρος, το είδος και τον όγκο του μεταφερόμενου εμπορεύματος ή αγαθού σας σας απαντούμε ,άμεσα ως προς το κόστος για τις περαιτέρω πληροφορίες για τη αποστολή σας. Η παράδοση στην πόλη προορισμού γίνεται μέσα σε 5-10 εργάσιμες μέρες, αναλόγως τη χώρας προορισμού.

Η μεταφορά των αγαθών μπορεί να γίνει οδικώς και αεροπορικώς για προορισμούς εντός της Ευρωπαικής Ένωσης ενώ για τις χώρες εκτός Ε.Ε. αλλά μέσα στα όρια της Ευρωπαικής ηπείρου η μεταφορά γίνεται μόνο αεροπορικώς και αφού έχει περάσει τις τελωνειακές διαδικασίες.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΝΑΥΛΟΙ
Κατανοώντας τη μεγάλη ανάγκη των νέων παιδιών, φοιτητών, οι οποίοι για να εξασφαλίσουν το μέλλον τους στο νέο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, αποφασίζουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό ,προσφέρουμε μειωμένες τιμές, βοηθώντας και εμείς στο μέτρο του δυνατού το νέο τους ξεκίνημα.
Έτσι οι φοιτητές ή γονείς τους από Ελλάδα μπορούν με ειδικές τιμές να αποστέλλουν τα πράγματα τους από όλη την Ελλάδα σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης και το αντίθετο, κατ ευθείαν από τη πόρτα του αποστολέα στη πόρτα του παραλήπτη.

Ειδικευόμαστε σε μεταφορές δεμάτων και οικοσκευών από και προς Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Βέλγιο, Σουηδία και Κύπρο αλλά και γενικότερα σε όλες τις χώρες τις Ευρωποαικής Ένωσης , όπου με τις χρόνιες συνεργασίες μας, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε μεταφορά όπου θα μας αναθέσετε

Για λόγους ασφαλείας δεν μπορούμε να μεταφέρουμε συγκεκριμένα αντικείμενα όπως:

  • Φάρμακα, Χρήματα (ομόλογα κλπ), Σημαντικά έγγραφα (διαθήκες κλπ.), Πολύτιμα κοσμήματα
  • Προιόντα που φθείρονται εύκολα (φαγώσιμα κ.α.)
    Φρέσκα ή κατεψυγμένα προϊόντα τροφίμων, Φυτά
  • Επικίνδυνα είδη (εκρηκτικά και εύφλεκτα)
    Σπίρτα, Πυροτεχνήματα – Πυρομαχικά, Γκαζάκια, Φωτιστικό υγρό,Κάρβουνα – Καύσιμα (βενζίνη ή πετρέλαιο) – Καθαριστικά Αεροζόλ – Αμμονία – Ασετόν – Αναπτήρες, Δηλητήριο – Δοχεία προπανίου – Διαλυτικά, Εντομοκτόνα-Ζιζανιοκτόνα, Λιπάσματα – Λάδια οχημάτων, Μπαταρίες αυτοκινήτων – Μπογιά, Όπλα (γεμάτα ή μη), Χημικά σετ – Χημικά πισινών