Υπολογισμός Κόστους Μεταφοράςcm
cm
cm
kg


Προσοχή

Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται βάσει των διαστάσεων και των κιλών που εισάγετε στη φόρμα, παρακαλούμε για να έχετε με ακρίβεια τον υπολογισμό του κόστους, να εισάγετε τις διαστάσεις και τα κιλά ΜΕΤΑ τη συσκευασία με υλικά συσκευασίας (bubble wrap κλπ) ώστε να μην προκύψει διαφορά μετά την παραλαβή των δεμάτων.

Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε καλέστε

1
Δήλωση Αντικειμένων
2
Επιλογή Μεταφοράς
3
Στοιχεία Πελάτη
4
Ολοκλήρωση

Στέλνετε περισσότερες από 3 εμπορικές αποστολές τον μήνα;

Επικοινωνήστε μαζί μας και εκμεταλλευτείτε τις μειωμένες τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ EXPRESS & ECONOMY

Παραλαβή παράδοση εντός 1-6 εργάσιμες ημέρες αναλόγως τις ανάγκες σας.

70% ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε σχέση με τη ταχυδρομική αγορά.

Mεταφορά "ON-LINE"

Εκτίμηση κόστους και κράτηση της μεταφοράς σας, εύκολα και γρήγορα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η εταιρία μας συγκαταλέγεται στις 5 παλαιότερες μεταφορικές στον Ελλαδικό χώρο με μακρά ιστορία από το 1943. Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, όχι κατ'όνομα αλλά στη πράξη όπου λειτουργούμε πρώτα, σαν σύμβουλοι μεταφορών, προτείνοντας στους πελάτες μας τη πιο συμφέρουσα & ασφαλή λύση για τη μεταφορά τους, η πολυετής εμπερία μας στο κλάδο των μεταφορών & συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο εξωτερικό, σας εγγυώνται τη πιο γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

  • Παραλαβή την ημερομηνία που θέλετε από το χώρο σας & παράδοση κατ'οίκον σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως.
  • Έως και 70% χαμηλότερες χρεώσεις σε σχέση με τις αντίστοιχες, της ταχυδρομικής αγοράς χωρίς εκπτώσεις στο χρόνο παράδοσης & στη ποιότητα της εξυπηρέτησης.
  • Αυτοματοποιημένη διαδικασία εκτίμησης του κόστους της αποστολή σας.
  • On-line σύστημα κρατήσεως της αποστολής σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε εσείς χωρίς χρονοτριβές.
  • Δίπλα σας για κάθε ερώτηση/απορία/διευκρίνηση, μέσω του συστήματος chat on line/e-mail είτε και τηλεφωνικά.

Όροι και Προϋποθέσεις

Μετά τη παραλαβή των δεμάτων πραγματοποιείται ογκομέτρηση μέσω μηχανημάτων χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, εφόσον προκύψει διαφορά είτε στις διαστάσεις είτε στα κιλά σας αποστέλλουμε γραπτά μέσω email τη διαφορά και διατηρούμε το δικαίωμα απαίτησης από τον αποστολέα της εξόφλησης της διαφοράς του κόστους μεταφοράς έως και 20 ημέρες από τη παραλαβή των δεμάτων από τον αποστολέα ή παραλήπτη ακόμα και αν η αποστολή έχει παραδοθεί στον παραλήπτη. Η αποτυχία πληρωμής θα έχει αποτέλεσμα τη κίνηση διαδικασιών ανάκτησης των χρεών με οποιοδήποτε σχετικό κόστος να είναι ευθύνη του αποστολέα ή παραλήπτη.