1
Αντικείμενα
2
Ημερομηνία παραλαβής & Διευθύνσεις
3
Σύνοψη

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ ΑΝΩ ΤΩΝ 2lt για Ευρωπαική Ένωση και Αμερική ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΜΑΙΛ στο info@spourgitis.gr ή καλέστε μας στο
210-3424808, σημειώστε ότι δεν ισχύουν οι τιμές που βλέπετε ηλεκτρονικά


Σας ενημερώνουμε ότι το τμήμα εξωτερικού θα παραμείνει κλειστό από 12 έως και 18 Αυγούστου
Παραλαβή από :
Αποστολή προς :
Αντικείμενο αποστολής :
Διαστάσεις :
εκ.
εκ.
εκ.
κιλό

Προσοχή

Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται βάσει των διαστάσεων και των κιλών που εισάγετε στη φόρμα, παρακαλούμε για να έχετε με ακρίβεια τον υπολογισμό του κόστους, να εισάγετε τις διαστάσεις και τα κιλά ΜΕΤΑ τη συσκευασία με υλικά συσκευασίας (bubble wrap κλπ) ώστε να μην προκύψει διαφορά μετά την παραλαβή των δεμάτων.

Στέλνετε περισσότερες από 5 εμπορικές αποστολές τον μήνα;

Επικοινωνήστε μαζί μας και εκμεταλλευτείτε τις μειωμένες τιμές.

phone

Όροι και Προϋποθέσεις

Μετά τη παραλαβή των δεμάτων πραγματοποιείται ογκομέτρηση μέσω μηχανημάτων χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, εφόσον προκύψει διαφορά είτε στις διαστάσεις είτε στα κιλά σας αποστέλλουμε γραπτά μέσω email τη διαφορά και διατηρούμε το δικαίωμα απαίτησης από τον αποστολέα της εξόφλησης της διαφοράς του κόστους μεταφοράς έως και 20 ημέρες από τη παραλαβή των δεμάτων από τον αποστολέα ή παραλήπτη ακόμα και αν η αποστολή έχει παραδοθεί στον παραλήπτη. Η αποτυχία πληρωμής θα έχει αποτέλεσμα τη κίνηση διαδικασιών ανάκτησης των χρεών με οποιοδήποτε σχετικό κόστος να είναι ευθύνη του αποστολέα ή παραλήπτη.