fbpx
Search
Close this search box.
Η εταιρία /

Η ιστορία μας

Ήταν 80 χρόνια πριν, στις 6 Ιανουαρίου του 1943, όταν ο προ -παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, των τεσσάρων αδελφιών Σπουργίτη, ξεκίνησε με όνειρα να εκτελεί μεταφορές στις διαδρομές Καλαμάτα – Κορώνη και Καλαμάτα – Αθήνα.

Κανείς τότε δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι τέσσερις γενιές μετά η εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ, με αξιοπιστία και με απόλυτο σεβασμό στους πελάτες της, θα είχε επεκταθεί με μεταφορές και παραδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ήταν 80 χρόνια πριν, στις 6 Ιανουαρίου του 1943, όταν ο προ -παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, των τεσσάρων αδελφιών Σπουργίτη, ξεκίνησε με όνειρα να εκτελεί μεταφορές στις διαδρομές Καλαμάτα – Κορώνη και Καλαμάτα – Αθήνα.
1943
Το 1950 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην εταιρεία και ο γιός του, Γεώργιος Σπουργίτης, ο οποίος αναλαμβάνει την έδρα του πρακτορείου στην Καλαμάτα. Την ίδια περίοδο η εταιρεία επεκτείνεται στην Αθήνα. Το νέο γραφείο, στην οδό Κεραμεικού 78 αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Σπουργίτης. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η συνέπεια ανταμείβεται από τους πελάτες και τους προμηθευτές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ανάπτυξη στον στόλο των αυτοκινήτων με κύριο γνώμονα την άψογη εξυπηρέτησή τους.
1950
Το 1980 ο Κωνσταντίνος Σπουργίτης, γιος του Γεωργίου Σπουργίτη φέρνει νέα πνοή στην εταιρεία. Ως νέος άνθρωπος, με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά, προτείνει να ξεκινήσουν και κατ’ οίκον παραδόσεις στην Αθήνα.
1980
Το 1990 το όραμά τους οδηγεί στο να ανοίξουν τα φτερά τους πέρα από την Ελληνική αγορά και έτσι αρχίζουν τις μεταφορές με πλοία στον Καναδά, την Αυστραλία και την Αμερική.
1990
Το 1999, ήταν το επόμενο βήμα όπου δικτυώνονται με αντιπροσώπους και αρχίζουν τις μεταφορές στην Ευρώπη και τις αεροπορικές μεταφορές με φορτηγά αεροπλάνα προς όλο τον κόσμο.
1999
Το 2002 αποτελεί καθοριστική και σημαντική χρονιά για την εταιρεία, καθώς ξεκινούν τις μεταφορές και τις παραδόσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
2002
Το 2004 εκτελούν ήδη αεροπορικές μεταφορές σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά και Αφρική.
2004
Έναρξη Μεταφοράς Ψυχόμενων Φορτίων από το Νομό Αττικής προς το Νομό Μεσσηνίας για την εξυπηρέτηση εμπορικών
2016
Το 2020 δημιουργείται ένα eshop παροχής υπηρεσίας μεταφοράς. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή και ευέλικτη online πλατφόρμα διεθνών door-to-door μεταφορών/αποστολών που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να προγραμματίζουν οι ίδιοι τη μεταφορά τους.
2020
dot

Σήμερα

Ως η παλαιότερη μεταφορική εταιρεία στην Πελοπόννησο, καλύπτουμε τις όλες ανάγκες και απαιτήσεις στον τομέα των μεταφορών. Η εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ διαθέτει ένα αξιόπιστο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο, με δικαίωμα έκδοσης δικής τους φορτωτικής από Ελλάδα για Καναδά, Αυστραλία και Αμερική ενώ παράλληλα εξυπηρετεί 68 πόλεις στην Ελλάδα.

Παρά τις δυσκολίες του κλάδου, η εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα στον κλάδο των μεταφορών. Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ευθύνη του να μεταφέρεις με ασφάλεια και αξιοπιστία τα προϊόντα που σου εμπιστεύονται, η εταιρεία Σπουργίτης, με την πολύχρονη εμπειρία της στις υπηρεσίες μεταφοράς, τις γνώσεις και την οργανωτικότητά της, έχει καταφέρει να ξεπερνάει τις όποιες αντιξοότητες και να παρέχει απόλυτο επαγγελματισμό, υπεύθυνη και υψηλής ποιότητας συσκευασία, άψογη ταξινόμηση και ασφαλή παράδοση.

Με παρακαταθήκη την ιστορία της εταιρείας, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη και επάνω στα ισχυρά θεμέλια που έβαλε ο Κωνσταντίνος Σπουργίτης, τα παιδιά του η Κατερίνα, ο Γιώργος, ο Δημήτρης και η Σταυρούλα οραματίζονται στο μέλλον συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Κύριο μέλημά μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ η ανταμοιβή μας ήταν και παραμένει το μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ του κόσμου που μας επιλέγει για τις υπηρεσίες μας.

Φωτογραφικό υλικό: