fbpx

Μεταφορές στην Αγγλία

ΤO BREXIT ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Αποστολή στην Αγγλία; Έχουμε την κατάλληλη υπηρεσία.

Υπολογίστε το κόστος σας

Η φθηνότερη και πιο αξιόπιστη λύση για αποστολή των δεμάτων σας από την Ελλάδα στην Αγγλία.
Από
Προς
Η φθηνότερη και πιο αξιόπιστη λύση για αποστολή των δεμάτων σας από την Ελλάδα στην Αγγλία.

Υπολογίστε το κόστος σας

Από
Προς

Μεταφορές στην Αγγλία

Ο πυρήνας του Ηνωμένου Βασιλείου και της Μεγάλης Βρετανίας αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τη μεταφορά δεμάτων κάθε είδους Η προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας είναι το κλειδί για τη διατήρηση εξέχουσας θέσης για τον όμιλο Σπουργίτη στον τομέα των ελλαδικών και διεθνών μεταφορών .

ΚΟΣΤΟΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Όσον αφορά τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ δεμάτων-βαλιτσών-κιβωτίων από Αγγλία για Ελλάδα από 01/05/2022, δεν προκύπτει επιπλέον κόστος τελωνείου, καθώς όλες οι αποστολές μας διέρχονται από την αποθήκη μας στο Μπέλφαστ και ύστερα παραδίδονται Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας εξοικονομούν χρόνο και δεν επιβαρύνονται καθόλου με έξοδα εκτελωνισμού, φόρους και δασμούς.

Οι ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ από Αγγλία προς Ελλάδα, υποχρεωτικά εξυπηρετούνται μέσω του δικτύου μας απευθείας από την Αγγλία χωρίς να διέρχονται μέσω της αποθήκης μας στη Β. Ιρλανδία, ενώ πάντα προκύπτουν κόστη εκτελωνισμού και δασμοί κατά την άφιξη της αποστολής στη χώρα.

Πόσο καιρό μπορεί να μείνει ένα δέμα στο τελωνείο ;

Στις αποστολές εισαγωγής από Αγγλία / Σκωτία / Ουαλία, οι απαιτούμενες τελωνειακές διαδικασίες διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά από εμάς, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει καμία καθυστέρηση στις μεταφορές δεμάτων.

Αποστολή Δεμάτων Στην Αγγλία

Η Αγγλία είναι μια δημοφιλής χώρα για όσους θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό. Εάν ετοιμάζεστε να μετακομίσετε εκεί ή σχεδιάζετε να επισκεφτείτε συγγενείς καιφίλους, σας προσφέρουμε μια αποτελεσματική λύση για να μεταφέρετε τις βαλίτσες και τα πακέτα σας (προσωπικά είδη, ρούχα κλπ.) οδικώς ή αεροπορικώς.Η αποστολή δεμάτων από πόρτα σε πόρτα (door-to-door) από την Ελλάδα στην Αγγλία είναι αρκετά πρακτική χάρη στις χαμηλές της τιμές και στην ευκολία με την οποία μπορεί να κλείσει κανείς την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η μεταφορική εταιρία Σπουργίτης αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στον κλάδο των εσωτερικών και διεθνών μεταφορών, με παρουσία στο χώρο ήδη από το 1943.
Βασιζόμενοι στη μεγάλη μας εμπειρία, και τη διαρκή ανανέωση των υπηρεσιών μας έχοντας μεγάλο ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων αλλά και κατορθώνοντας συνεργασίες με εταιρίες διεθνούς αναγνώρισης ανά τον κόσμο, διαθέτουμε σημαντικό μερίδιο αγοράς στις διεθνής μεταφορές.
Οι συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, καθώς και η εμπιστοσύνη των πελατών μας αποτελούν βασικούς παράγοντες της πρωτοπορίας της εταιρείας μας στο χώρο των μεταφορών. Η εξέλιξή μας είναι συνεχής και αποδεδειγμένη.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως αν είστε ιδιώτης μπορούμε να αναλάβουμε την αποστολή, που σας ενδιαφέρει από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση κόστους εκτελωνισμού μέσω της νέας μας υπηρεσίας all inclusive, χωρίς να πληρώνετε τελωνείο.

Στην εισαγωγή δεμάτων & βαλιτσών από το Ην. Βασίλειο προς Ελλάδα, οι αποστολές μας διακινούνται μέσω της αποθήκης μας στη Β. Ιρλανδία, η οποία έχει ειδική τελωνειακή ένωση με το Ην. Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι σε όλες τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ αποστολές μεμονωμένων δεμάτων, χαρτοκιβωτίων και βαλιτσών με ρούχα – προσωπικά είδη – βιβλία κλπ., δεν προκύπτουν επιπρόσθετα έξοδα εκτελωνισμού, φόροι και δασμοί για τον παραλήπτη στην Ελλάδα.

Όπου και αν βρίσκεστε, Αγγλία (Λονδίνο, Μάντσεστερ, Mπέρμιγχαμ, Λίβερπουλ κλπ.) Σκωτία (Αμπερντίν, Εδιμβούργο, Γλασκώβη,Σεντ Άντριους κλπ.), Ουαλία (Κάρντιφ, Μπάνγκορ, Σουάνσι κλπ.), Β. Ιρλανδία (Λίντσ, Μπρίστολ, Μπέλφαστ κλπ.) από το πιο μικρό χωριό έως την πιο κεντρική πόλη, εξυπηρετούμε μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας παραλαβές και παραδόσεις καθημερινά από οποιοδήποτε διεύθυνση στο Ην. Βασίλειο χωρίς επιπλέον κόστος, έτσι λοιπόν ο στόχος είναι ίδιος: ο συνδυασμός μέγιστης δυνατής εξυπηρέτησης των πελατών μας να είναι πάντοτε άρτια συνυφασμένος με τις πιο προσιτές τιμές.

Μπορείτε να υπολογίζετε online το κόστος της μεταφοράς που σας ενδιαφέρει από και προς το εξωτερικό μέσα από τη φόρμας μας: https://spourgitis.gr/metafora/ ή στέλνοντας μας email στο info@spourgitis.gr.

Κυριότερο μέλημά μας πάντοτε είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των δεμάτων σας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετηθούν περιοχές που δεσπόζει το ελληνικό στοιχείο (‘Έλληνες ομογενείς, φοιτητές προγραμμάτων Erasmus και λοιπός απόδημος ελληνικός πληθυσμός).

Η μεταφορική εταιρία Σπουργίτης αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στον κλάδο των εσωτερικών και διεθνών μεταφορών, με παρουσία στο χώρο ήδη από το 1943.

Βασιζόμενοι στη μεγάλη μας εμπειρία, και τη διαρκή ανανέωση των υπηρεσιών μας έχοντας μεγάλο ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων αλλά και κατορθώνοντας συνεργασίες με εταιρίες διεθνούς αναγνώρισης  ανά τον κόσμο, διαθέτουμε σημαντικό  μερίδιο αγοράς στις διεθνής μεταφορές.

Οι συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, καθώς και η εμπιστοσύνη των πελατών μας αποτελούν βασικούς παράγοντες της πρωτοπορίας της εταιρείας μας στο χώρο των μεταφορών. Η εξέλιξή μας είναι συνεχής και αποδεδειγμένη.

Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως αν είστε ιδιώτης μπορούμε να αναλάβουμε την αποστολή που σας ενδιαφέρει προς το Ηνωμένο Βασίλειο  χωρίς επιπλέον επιβάρυνση κόστους εκτελωνισμού μέσω της νέας μας υπηρεσίας all inclusive.

Στην εισαγωγή δεμάτων από το Ην. Βασίλειο προς Ελλάδα, οι αποστολές μας διακινούνται μέσω της αποθήκης μας στη Β. Ιρλανδία, η οποία έχει ειδική τελωνειακή ένωση με το Ην. Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι σε όλες τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ αποστολές δεμάτων, βαλιτσών και χαρτοκιβωτίων δεν προκύπτουν επιπρόσθετα έξοδα εκτελωνισμού για τον παραλήπτη στην Ελλάδα.

Όπου και αν βρίσκεστε, Λονδίνο, Μάντσεστερ, Mπέρμιγχαμ, Λίβερπουλ, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Σουόσνι, Λίντσ, Αμπεριντίν, Μπρίστολ, Μπέλφαστ από το πιο μικρό χωριό έως τη πιο κεντρική πόλη , εξυπηρετούμε μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας παραλαβές και παραδόσεις καθημερινά από οποιοδήποτε διεύθυνση στο Ην. Βασίλειο χωρίς επιπλέονν κόστος, έτσι λοιπόν ο στόχος είναι ίδιος: ο συνδυασμός μέγιστης δυνατής εξυπηρέτησης των πελατών μας να είναι πάντοτε άρτια συνυφασμένος με τις πιο προσιτές τιμές.

Μπορείτε να υπολογίζετε online το κόστος της μεταφοράς που σας ενδιαφέρει από και προς το εξωτερικό μέσα από τη φόρμας μας: https://spourgitis.gr/metafora/    ή στέλνοντας μας email στο info@spourgitis.gr.

Κυριότερο μέλημά μας πάντοτε είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των δεμάτων σας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετηθούν περιοχές που δεσπόζει το ελληνικό στοιχείο (‘Έλληνες ομογενείς, φοιτητές προγραμμάτων Erasmus και λοιπός απόδημος ελληνικός πληθυσμός).

Σπουργίτης… ή αλλιώς άρωμα Πατρίδας!

Γιατί να μας επιλέξετε

H εταιρία μας συγκαταλέγεται στις 5 παλαιότερες μεταφορικές στον Ελλαδικό χώρο με μακρά ιστορία από το 1943. Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, όχι κατ’όνομα αλλά στη πράξη όπου λειτουργούμε πρώτα, σαν σύμβουλοι μεταφορών, προτείνοντας στους πελάτες μας τη πιο συμφέρουσα & ασφαλή λύση για τη μεταφορά τους, η πολυετής εμπειρία μας στο κλάδο των μεταφορών & συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο εξωτερικό, σας εγγυώνται τη πιο γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Παραλαβή την ημερομηνία που θέλετε είτε στην Αγγλία, είτε στην Ελλάδα και παράδοση στο χώρο σας εντός 1-3 εργασίμων ημερών.

Έως και 70% χαμηλότερες χρεώσεις σε σχέση με τις αντίστοιχες, της ταχυδρομικής αγοράς χωρίς εκπτώσεις στο χρόνο παράδοσης & στη ποιότητα της εξυπηρέτησης.

On-line σύστημα κρατήσεως της αποστολής σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε εσείς χωρίς χρονοτριβές.

Αυτοματοποιημένη διαδικασία εκτίμησης του κόστους της αποστολή σας.

Δίπλα σας για κάθε ερώτηση/απορία/διευκρίνηση, μέσω του συστήματος chat on line/e-mail είτε και τηλεφωνικά.

Η μεταφορική Σπουργίτης εργάζεται εντατικά επιστρατεύοντας την εμπειρία ετών μας ,την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα μας προκειμένου να αναλάβουμε κάθε είδους μεταφορά μας.

Η εταιρία και το δίκτυο αντιπροσώπων μας διεκπεραιώνει άμεσα και με υπευθυνότητα κάθε σας επιθυμία.

Κινούμενοι με γνώμονα την εμπειρία μας και τις δικές σας ανάγκες, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά ή μετακόμιση.

Άξιοι συμπορευτές και συνοδοιπόροι σε κάθε σας αποστολή είναι η τεχνογνωσία μας, η αξιοπιστία και η πολυετής εμπειρία μας.

Τί μπορείτε να στείλετε;

package
suitcase
bicycle
product_73795_1_orig
20171113120925_8442bf7d

Συμβουλές Συσκευασίας

Θέλετε να πραγματοποιήσετε τώρα μια αποστολή στην Αγγλία; Κάντε κλικ εδώ.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Έχουμε στο ενεργητικό μας εμπειρία πολλών ετών, αναλαμβάνοντας τις μεταφορές σας από το 1943!

ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου χάρη στο άριστα καταρτισμένο και εξοπλισμένο δυναμικό μας!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των αντικειμένων σας, σε όλα τα στάδια συσκευασίας, διαχείρισης, μεταφοράς

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Αξιοπιστία συνεργασίας διαθέτωντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο.

Μεταφορική Σπουργίτης