fbpx

Μεταφορές Ελλάδα Αγγλία

ΤO BREXIT ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Αποστολή στην Αγγλία; Έχουμε την κατάλληλη υπηρεσία.

Υπολογίστε το κόστος σας

Η φθηνότερη και πιο αξιόπιστη λύση για αποστολή των δεμάτων σας από την Ελλάδα στην Αγγλία.
Από
Προς
Η φθηνότερη και πιο αξιόπιστη λύση για αποστολή των δεμάτων σας από την Ελλάδα στην Αγγλία.

Υπολογίστε το κόστος σας

Από
Προς

Μεταφορές στην Αγγλία

Ο πυρήνας του Ηνωμένου Βασιλείου και της Μεγάλης Βρετανίας αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τη μεταφορά δεμάτων κάθε είδους Η προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας είναι το κλειδί για τη διατήρηση εξέχουσας θέσης για τον όμιλο Σπουργίτη στον τομέα των ελλαδικών και διεθνών μεταφορών .

ΚΟΣΤΟΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Όσον αφορά τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ δεμάτων-βαλιτσών-κιβωτίων από Αγγλία για Ελλάδα από 01/05/2022, δεν προκύπτει επιπλέον κόστος τελωνείου, καθώς όλες οι αποστολές μας διέρχονται από την αποθήκη μας στο Μπέλφαστ και ύστερα παραδίδονται Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας εξοικονομούν χρόνο και δεν επιβαρύνονται καθόλου με έξοδα εκτελωνισμού, φόρους και δασμούς.

Οι ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ από Αγγλία προς Ελλάδα, υποχρεωτικά εξυπηρετούνται μέσω του δικτύου μας απευθείας από την Αγγλία χωρίς να διέρχονται μέσω της αποθήκης μας στη Β. Ιρλανδία, ενώ πάντα προκύπτουν κόστη εκτελωνισμού και δασμοί κατά την άφιξη της αποστολής στη χώρα.

Πόσο καιρό μπορεί να μείνει ένα δέμα στο τελωνείο ;

Στις αποστολές εισαγωγής από Αγγλία / Σκωτία / Ουαλία, οι απαιτούμενες τελωνειακές διαδικασίες διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά από εμάς, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει καμία καθυστέρηση στις μεταφορές δεμάτων.

Αποστολή Δεμάτων Στην Αγγλία

Ψάχνεις για Οικονομική αποστολή δεμάτων από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο;

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη αγάπη την Ελλήνων για τον τόπο τους καθώς οι περισσότεροι από εμάς ακόμη και όταν ζούμε σε ένα άλλο κράτος, πάντοτε σκεφτόμαστε και συχνά αναπολούμε με νοσταλγία τις ξεχωριστές ομορφιές και τη ζεστασιά της πατρίδας μας. Στα χρόνια της κρίσης δεν ήταν λίγοι οι συμπατριώτες μας που έφυγαν στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη τύχη ενώ πάντοτε φυσικά υπάρχουν και οι συγγενείς αλλά και οι φοιτητές που περνούν πολλά χρόνια σε χώρες του εξωτερικού προσπαθώντας να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους. Στις μέρες μας, η τεχνολογική ανάπτυξη και η ψηφιακή πρόοδος έχουν συντελέσει στην άμεση επικοινωνία με τους αγαπημένους μας που βρίσκονται μακριά εκμηδενίζοντας την απόσταση.

Η εταιρεία μας έχοντας ιστορία δεκαετιών στο χώρο των μεταφορών και κατανοώντας πλήρως την ανάγκη της σύγχρονης εποχής, δημιούργησε μία πρωτοποριακή και ευέλικτη online πλατφόρμα διεθνών door-to-door μεταφορών/αποστολών (μπορείτε να μάθετε περισσότερα κάνοντας click https://spourgitis.gr/, η οποία είναι η νούμερο ένα επιλογή για όσους επιθυμούν να στείλουν στους αγαπημένους τους δέματα με… άρωμα Ελλάδας.

Η Αγγλία είναι μια δημοφιλής χώρα για όσους θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό. Εάν ψάχνεις για Οικονομική αποστολή δεμάτων στην Αγγλία τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείς το site μας  Spourgitis.gr, την μεγαλύτερη πλατφόρμα για να στείλεις το δέμα σου εντός και εκτός Ελλάδας, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως αν είστε ιδιώτης μπορούμε να αναλάβουμε την αποστολή, που σας ενδιαφέρει από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση κόστους εκτελωνισμού μέσω της νέας μας υπηρεσίας all inclusive, χωρίς να πληρώνετε τελωνείο, διαδικασία η οποία υπάρχει πλέον λόγο τουBrexitτο οποίο πραγματοποιήθηκε την 1/2/2020.

Εάν είστε ιδιώτης μπορούμε να αναλάβουμε την αποστολή που σας ενδιαφέρει από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση κόστους εκτελωνισμού μέσω της νέας μας υπηρεσίας all inclusive, χωρίς να πληρώνετε τελωνείο.

Για την εισαγωγή δεμάτων και αποσκευών από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα, οι αποστολές μας διακινούνται μέσω της αποθήκης μας στη Β. Ιρλανδία, η οποία έχει ειδική τελωνειακή ένωση με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εγγυόμαστε ότι σε όλες τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ αποστολές μεμονωμένων δεμάτων, χαρτοκιβωτίων και αποσκευών με ρούχα – προσωπικά είδη – βιβλία κλπ., δεν προκύπτουν επιπρόσθετα έξοδα εκτελωνισμού, φόροι και δασμοί για τον παραλήπτη στην Ελλάδα.

Όπου και αν βρίσκεστε, Αγγλία (Λονδίνο, Μάντσεστερ, Mπέρμιγχαμ, Λίβερπουλ κλπ.) Σκωτία (Αμπερντίν, Εδιμβούργο, Γλασκώβη,Σεντ Άντριους κλπ.), Ουαλία (Κάρντιφ, Μπάνγκορ, Σουάνσι κλπ.), Β. Ιρλανδία (Λίντσ, Μπρίστολ, Μπέλφαστ κλπ.) από το πιο μικρό χωριό έως την πιο κεντρική πόλη, εξυπηρετούμε μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας παραλαβές και παραδόσεις καθημερινά από οποιοδήποτε διεύθυνση παραλαβής χωρίς επιπλέον κόστος, έτσι λοιπόν ο στόχος είναι ίδιος: ο συνδυασμός μέγιστης δυνατής εξυπηρέτησης των πελατών μας να είναι πάντοτε άρτια συνυφασμένος με τις πιο προσιτές τιμές.

Αποστολή Δεμάτων στην Αγγλία

Εάν ετοιμάζεστε να μετακομίσετε ή σχεδιάζετε να επισκεφτείτε συγγενείς και φίλους,  η εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ σας προσφέρει  μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για αποστολή δεμάτων στην Αγγλία σε ανταγωνιστικές τιμές. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να μεταφέρετε με ασφάλεια τις αποσκευές και τα προσωπικά σας είδη ή τα πακέτα σας οδικώς ή αεροπορικώς.

Οικονομική αποστολή δεμάτων στην Αγγλία

Η αποστολή δεμάτων από πόρτα σε πόρτα (door-to-door) από την Ελλάδα στην Αγγλία είναι μια υπηρεσία πρακτική, εύκολη και συμφέρουσα για τους πελάτες μας.

Μετακίνηση ιδιωτών

Εάν σκοπεύετε να απομακρυνθείτε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, στην εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ σας παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και με όλα τα μέσα για να το πράξετε. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι η μετακόμιση στην Αγγλία είναι μια σημαντική απόφαση που περιλαμβάνει πολλά παραπάνω από την εύρεση ενός courier και την αποστολή των πραγμάτων σας.

Για το λόγο αυτό, σας προσφέρουμε υποστήριξη στο συντονισμό της μετακίνησής σας. Αναλαμβάνουμε από τον προγραμματισμό έως και την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας ενώ παράλληλα σας παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν τη συσκευασία και το αμπαλάζ. Για να μεταφέρετε τα πράγματα σας από το ένα μέρος στο άλλο, έχετε δύο μεταφορικές επιλογές, οδικώς ή αεροπορικώς. Επιλέγουμε για εσάς την πιο γρήγορη και οικονομική επιλογή. Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε για την εξεύρεση του σωστού ασφαλιστικού πακέτου για εσάς. Αν και αποστολές είναι ήδη ασφαλισμένες μέχρι την αξία των 5 €/kg μεταφοράς, η πρόσθετη ασφάλιση είναι κρίσιμη και σας προσφέρουμε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με πολύ χαμηλό κόστος.

Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε τις πιο προσιτές τιμές είτε σε ιδιώτες είτε σε εταιρείες για αποστολές δεμάτων και παλετών σε πάνω από 124 χώρες ανά τον κόσμο και παροχή βέλτιστων λύσεων για μετεγκαταστάσεις: εύκολη κράτηση για υπηρεσίες μεταφορών από πόρτα σε πόρτα, πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αναφέρονται στις καλύτερες εταιρίες εφοδιαστικής, συστήματα παρακολούθησης και υποστήριξης πελατών.

Αποστολές για φοιτητές με ανταλλαγή, φοιτητές Erasmus

Υποστηρίζουμε την κινητικότητα των φοιτητών με ανταλλαγή και το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Erasmus) προσφέροντας άμεσες, απλές και προσιτές λύσεις αποστολής. Με την αποστολή των αποσκευών σας απαλλάσσουμε από συμβιβασμούς σχετικά με τον αριθμό των αποσκευών που θέλετε να πάρετε μαζί σας.

Αφήστε εμάς να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε το χρόνο σας στο εξωτερικό στέλνοντας τις αποσκευές σας μια ώρα αρχύτερα!

Ταξιδιώτες

Είστε λάτρης των ταξιδιών; Με την εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ δεν χρειάζεται να είστε εξοικειωμένοι με τα αεροδρόμια και τις διαδικασίες. Πείτε τέλος στις βαριές αποσκευές και στα πρόσθετα κιλά που ισοδυναμούν με αύξηση του κόστους. Αφήστε εμάς να αναλάβουμε να μεταφέρουμε τις αποσκευές σας στον προορισμό σας εύκολα και οικονομικά. Γιατι με την μεταφορική μας εταιρεία τα διεθνή ναύλα είναι χαμηλότερα από τα κανονικά ναύλα αεροπορικών εταιρειών, και με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα για να εμπλουτίσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Η διαδικασία παραγγελίας μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε μια διεύθυνση παραλαβής και μια διεύθυνση παράδοσης. Μπορεί να είναι η διεύθυνση μιας κατοικίας, ενός ξενοδοχείου, ενός ξενώνα ή οποιασδήποτε άλλης μορφή διαμονής. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στιγμιαία μια προσφορά για την αποστολή αποσκευών και δεμάτων. Η τιμή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα είναι η τελική τιμή.

Ο εύχρηστος τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας επιτρέπει στους πελάτες μας μείωση του κόστους αποστολής που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ακόμη και το 70% σε σύγκριση με τις standard τιμές που επικρατούν στην αγορά. Αυτό που διαφοροποιεί τη μεταφορική εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θυσιάζουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία μίας μεταφοράς στο βωμό της οικονομίας και της ελαχιστοποίησης του κόστους. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ασφάλεια, σταθερή ποιότητα και συνέπεια ώστε τα δέματα να φθάνουν στην ώρα τους οπουδήποτε υπάρχει ελληνισμός.

Mπες σήμερα στο spourgitis και βρες τo καλύτερο κόστος  για να στείλεις δέματα στο Εξωτερικό. Είμαστε σίγουροι ότι αφού έψαχνες Οικονομική αποστολή δεμάτων στην Αγγλία τότε σίγουρα αξίζει τον κόπο να μπεις στο https://spourgitis.gr και να δεις τις μοναδικές τιμές μέσα από τη φόρμας μας: https://spourgitis.gr/metafora/Step-1.php ή στέλνοντας μας email στο info@spourgitis.gr.

Πριν από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, όταν σκοπεύετε να στείλετε μεγαλύτερα αντικείμενα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να μπορέσουμε να ελέγξουμε αν γίνετε να αποσταλούν και στη συνέχεια να βρούμε τις καλύτερες προσφορές για εσάς.

Τι απαγορεύεται να στείλω;
  • Οινοπνευματώδη
  • Μπαταρίες
  • Καπνό, Φάρμακα
  • Χρήματα, ομόλογα κ.λ.π., Σημαντικά έγγραφα (διαθήκες κλπ.)
  • Πολύτιμα κοσμήματα
  • Σπίρτα, Γκαζάκια, Φωτιστικό υγρό, Πυροτεχνήματα – Πυρομαχικά
  • Αμμωνία – Ασετόν – Βερνίκια νυχιών – Αναπτήρες, Δηλητήριο – Δοχεία προπανίου – Διαλυτικά, Εντομοκτόνα – Ζιζανιοκτόνα
  • Λιπάσματα
  • Χημικά υγρά
Μεταφορικές υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες

Η μεταφορική εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ υποστηρίζει τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να καταφέρουν να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν σε περισσότερες από 100 χώρες στο εξωτερικό. Αντιλαμβανόμενοι, το μόνιμο και διαχρονικό πρόβλημα των ελληνικών επιχειρήσεων ως προς την οικονομική και συνάμα αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων, προσφέρουμε στις επιχειρήσεις οικονομικές υπηρεσίες αποστολής ώστε να μειώσουν τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων τους.

Στην εταιρεία μας γνωρίζουμε πόση δουλειά βρίσκεται πίσω από μια επιχείρηση και πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες κατά καιρούς. Οι υπηρεσίες και οι τιμές μας είναι οι καλύτερες για όσες επιχειρήσεις δεν έχουν συνεχή ανάγκη για μεταφορικές υπηρεσίες ή δε αποστέλλουν μεγάλο όγκο και δεν μπορούν να συνάψουν χαμηλού κόστους συμβάσεις απευθείας με τους φορείς παροχής υπηρεσιών μεταφοράς. Είμαστε εδώ για να αφουγκραστούμε κάθε σας ανάγκη και να σας προτείνουμε την οικονομικότερη και συνάμα την πιο αξιόπιστη λύση για τη μεταφορά των εμπορευμάτων της επιχείρησή σας.

Γιατί να προτιμήσεις το Spourgitis και τι σχέση έχει με την αναζήτηση σου για Οικονομική αποστολή δεμάτων;

Η μεταφορική εταιρία Σπουργίτης αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στον κλάδο των εσωτερικών και διεθνών μεταφορών, με παρουσία στο χώρο ήδη από το 1943.
Βασιζόμενοι στη μεγάλη μας εμπειρία, και τη διαρκή ανανέωση των υπηρεσιών μας έχοντας μεγάλο ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων αλλά και κατορθώνοντας συνεργασίες με εταιρίες διεθνούς αναγνώρισης ανά τον κόσμο, διαθέτουμε σημαντικό μερίδιο αγοράς στις διεθνής μεταφορές.
Οι συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, καθώς και η εμπιστοσύνη των πελατών μας αποτελούν βασικούς παράγοντες της πρωτοπορίας της εταιρείας μας στο χώρο των μεταφορών. Η εξέλιξή μας είναι συνεχής και αποδεδειγμένη.

Κυριότερο μέλημά μας πάντοτε είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των δεμάτων σας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετηθούν περιοχές που δεσπόζει το ελληνικό στοιχείο (‘Έλληνες ομογενείς, φοιτητές προγραμμάτων Erasmus και λοιπός απόδημος ελληνικός πληθυσμός).

Γιατί να μας επιλέξετε

H εταιρία μας συγκαταλέγεται στις 5 παλαιότερες μεταφορικές στον Ελλαδικό χώρο με μακρά ιστορία από το 1943. Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, όχι κατ’όνομα αλλά στη πράξη όπου λειτουργούμε πρώτα, σαν σύμβουλοι μεταφορών, προτείνοντας στους πελάτες μας τη πιο συμφέρουσα & ασφαλή λύση για τη μεταφορά τους, η πολυετής εμπειρία μας στο κλάδο των μεταφορών & συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο εξωτερικό, σας εγγυώνται τη πιο γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Παραλαβή την ημερομηνία που θέλετε είτε στην Αγγλία, είτε στην Ελλάδα και παράδοση στο χώρο σας εντός 1-3 εργασίμων ημερών.

Έως και 70% χαμηλότερες χρεώσεις σε σχέση με τις αντίστοιχες, της ταχυδρομικής αγοράς χωρίς εκπτώσεις στο χρόνο παράδοσης & στη ποιότητα της εξυπηρέτησης.

On-line σύστημα κρατήσεως της αποστολής σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε εσείς χωρίς χρονοτριβές.

Αυτοματοποιημένη διαδικασία εκτίμησης του κόστους της αποστολή σας.

Δίπλα σας για κάθε ερώτηση/απορία/διευκρίνηση, μέσω του συστήματος chat on line/e-mail είτε και τηλεφωνικά.

Η μεταφορική Σπουργίτης εργάζεται εντατικά επιστρατεύοντας την εμπειρία ετών μας ,την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα μας προκειμένου να αναλάβουμε κάθε είδους μεταφορά μας.

Η εταιρία και το δίκτυο αντιπροσώπων μας διεκπεραιώνει άμεσα και με υπευθυνότητα κάθε σας επιθυμία.

Κινούμενοι με γνώμονα την εμπειρία μας και τις δικές σας ανάγκες, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά ή μετακόμιση.

Άξιοι συμπορευτές και συνοδοιπόροι σε κάθε σας αποστολή είναι η τεχνογνωσία μας, η αξιοπιστία και η πολυετής εμπειρία μας.

Συμβουλές Συσκευασίας

Θέλετε να πραγματοποιήσετε τώρα μια αποστολή στην Αγγλία; Κάντε κλικ εδώ.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Έχουμε στο ενεργητικό μας εμπειρία πολλών ετών, αναλαμβάνοντας τις μεταφορές σας από το 1943!

ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου χάρη στο άριστα καταρτισμένο και εξοπλισμένο δυναμικό μας!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των αντικειμένων σας, σε όλα τα στάδια συσκευασίας, διαχείρισης, μεταφοράς

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Αξιοπιστία συνεργασίας διαθέτωντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο.

Μεταφορική Σπουργίτης