fbpx

Μεταφορές για Καναδά-Αυστραλία-Αμερική

Η εταιρεία μας εκτελεί θαλάσσιες μεταφορές από την Ελλάδα για τον Καναδά-Αυστραλία-Αμερική από το 1991.Χάρη στο στόλο των αυτοκινήτων μας , που κάνουν περισυλλογές από όλη τη Μεσσηνία, καθώς στους συνεργάτες μας σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, παραλαμβάνουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα , αλλά και εμπορικά φορτία και τα παραδίδουμε ασφαλώς και εγκαίρως στον τόπο προορισμού.

Με σταθερή πολυετή συνεργασία με πρακτορεία και στις 3 ηπείρους, μεταφέρουμε ακτοπλοϊκά με ασφάλεια τα εμπορεύματά σας από Ελλάδα προς:

Επίσης, η μεταφορά μπορεί να γίνει κατ’ οίκον σε περιοχές των 3 ηπείρων, εκτός των προαναφερόμενων πόλεων, έπειτα από συνεννόηση μεταξύ του παραλήπτη και του συνεργάτη μας στην αντίστοιχη πόλη που επιθυμείτε.

Ο κύριος όγκος των αποστολών μας αφορά ελαιόλαδο και επιτραπέζιες ελιές προς τους ομογενείς μας αλλά και σε εμπόρους. Οι δυνατότητες αποστολής όμως δεν περιορίζονται μόνο στο ελαιόλαδο. Αποστέλλουμε και άλλα τρόφιμα όπως μέλι, ζυμαρικά, αλλά και ρούχα, βιβλία μέχρι πιο ογκώδη αντικείμενα όπως έπιπλα ή ηλεκτρικές συσκευές.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας θα αναλάβει το αμπαλάζ και την ασφαλή συσκευασία αυτών δίνοντας πάντα ιδιαίτερη προσοχή στα εύθραυστα αντικείμενα με δυνατότητα παράδοσης κατ’όπιν συννενόησης με τους κατ’οίκον στον χώρο σας.

Περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο αντικείμενο έχουμε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τι περιλαμβάνει η πληρωμή σας;

  1. Τα μεταφορικά έξοδα είτε από τον χώρο σας στον ή στο κοντινότερο σε εσάς γραφείο μέχρι και το κοντινότερο τελωνείο στην πόλη προορισμού.
  2. Το ασφάλιστρο για την ασφάλιση μεταφοράς των αγαθών σας. Το ελαιόλαδο και τα προσωπικά είδη είναι ασφαλισμένα με κάλυψη ρήτρας C (Cargo Clause C) με συγκεκριμένο ασφαλιστικό όριο. Όσον αφορά εμπορικά φορτία ή οικοσκευή ή αντικείμενα μεγάλης αξίας όπως αντίκες, εάν το επιθυμείτε, υπάρχει η δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης έπειτα από ειδική συνεννόηση με τον Ασφαλιστικό Σύμβουλό μας.
  3. Τη συσκευασία του προϊόντος. Για τα μεταλλικά δοχεία του ελαιολάδου έχουμε μια ειδική μορφή συσκευασίας , tri-wall ανθεκτικά κιβώτια με όγκο περίπου ενός (μονό) ή δύο δοχείων χωρητικότητας 17 λίτρων (διπλό) , τα οποία όμως είναι κατάλληλα για κάθε είδους περιεχόμενο που θα θελήσετε να αποστείλετε είτε πρόκειται για δοχεία με λάδι, τυρί, μέλι και άλλα τρόφιμα είτε για βιβλία, ρούχα και άλλα προσωπικά είδη.

Σε περίπτωση μετακόμισης, προσφέρουμε ειδικό αμπαλάζ των αγαθών σας με bubble wrap, stretch film και άλλα είδη συσκευασίας ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν.

Απαγορευμένα προϊόντα:

– Οινοπνευματώδη (τσίπουρο, ούζο κ.α.)
– Καπνό,Φάρμακα
– Χρήματα, ομόλογα κλπ,Σημαντικά έγγραφα (διαθήκες κλπ.)
– Πολύτιμα κοσμήματα
– Προϊόντα που φθείρονται εύκολα (φαγώσιμα κ.α.) ,Φρέσκα ή κατεψυγμένα προϊόντα τροφίμων
– Σπίρτα,Γκαζάκια,Φωτιστικό υγρό,Πυροτεχνήματα – Πυρομαχικά
– Αμμωνία – Ασετόν – Αναπτήρες,Δηλητήριο – Δοχεία προπανίου – Διαλυτικά,Εντομοκτόνα – Ζιζανιοκτόνα
– Λιπάσματα – Λάδια οχημάτων