fbpx

Μεταφορές εξωτερικού

Μεταφορική Σπουργίτης

Καλέστε μας τώρα: 210-3424808

Όλοι οι Έλληνες είναι γνωστό ότι τρέφουμε μία ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο μας, καθώς οι περισσότεροι από εμάς ακόμη και όταν ζούμε σε ένα ξένο κράτος, πάντοτε σκεφτόμαστε και συχνά αναπολούμε με νοσταλγία τις ξεχωριστές ομορφιές και τη ζεστασιά της πατρίδας μας. Μάλιστα, στα εξαιρετικά δύσκολα χρόνια της κρίσης, σίγουρα δεν ήταν λίγοι οι συμπατριώτες μας που έφυγαν για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, ενώ πάντοτε φυσικά υπάρχουν οι συγγενείς αλλά και οι φοιτητές που περνούν πολλά χρόνια σε χώρες του εξωτερικού, πάνω στην προσπάθεια τους να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους. Στη σημερινή εποχή βέβαια, που η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί, οι αποστάσεις έχουν μειωθεί και έτσι η επικοινωνία με τους αγαπημένους μας που βρίσκονται μακριά έχει βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό. Παρόλα αυτά, η αποστολή και μεταφορά αντικειμένων με τους δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά μας εξακολουθεί και αποτελεί μία… διαχρονική ανάγκη! Για να καλυφθεί αυτή η «ανάγκη» υπάρχει η  μεταφορική ‘‘ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ’’…

 

Η εταιρεία μας έχει βαθιά ιστορία στο τομέα των μεταφορών από το 1943, κατανοώντας  την ανάγκη της σύγχρονης εποχής ,δημιούργησε μία πρωτοποριακή online πλατφόρμα διεθνών door-to-door μεταφορών/αποστολών (μπορείτε να μάθετε περισσότερα κάνοντας click εδώ), η οποία είναι η νούμερο ένα επιλογή για όλους εκείνους που επιθυμούν να στείλουν στους αγαπημένους τους δέματα που φέρουν λιγάκι από… άρωμα Ελλάδας.

 

Ουσιαστικά ο ξεχωριστός τρόπος λειτουργίας της επιτρέπει μείωση του κόστους αποστολής που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ακόμη και το 70% σε σύγκριση με τις standard τιμές που επικρατούν στην αγορά. Αυτό που διαφοροποιεί την εταιρεία μας είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θυσιάζεται η ποιότητα και η αξιοπιστία μίας μεταφοράς στον βωμό της οικονομίας και της ελαχιστοποίησης του κόστους. Οι άψογες υπηρεσίες της κάνουν τα δέματα να φθάνουν πάντοτε στην ώρα τους και το σημαντικότερο είναι ότι η  μεταφορική ‘‘ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ’’  φθάνει στις περισσότερες χώρες όπου υπάρχουν Έλληνες.

Αποστολή Δεμάτων στο εξωτερικό

Εάν ετοιμάζεστε να μετακομίσετε ή σχεδιάζετε να επισκεφτείτε συγγενείς και φίλους, σας προσφέρουμε μια αποτελεσματική λύση για αποστολη δεματων στο εξωτερικο , να μεταφέρετε τις βαλίτσες και τα πακέτα σας (προσωπικά είδη, ρούχα κλπ.) οδικώς ή αεροπορικώς.

Φθηνη αποστολη δεματων στο εξωτερικο

Η αποστολή δεμάτων από πόρτα σε πόρτα (door-to-door) από την Ελλάδα στο εξωτερικο είναι αρκετά πρακτική χάρη στις χαμηλές της τιμές και στην ευκολία με την οποία μπορεί να κλείσει κανείς την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η μεταφορική εταιρία Σπουργίτης αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στον κλάδο των εσωτερικών και διεθνών μεταφορών, με παρουσία στο χώρο ήδη από το 1943.
Βασιζόμενοι στη μεγάλη μας εμπειρία, και τη διαρκή ανανέωση των υπηρεσιών μας έχοντας μεγάλο ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων αλλά και κατορθώνοντας συνεργασίες με εταιρίες διεθνούς αναγνώρισης ανά τον κόσμο, διαθέτουμε σημαντικό μερίδιο αγοράς στις διεθνής μεταφορές.
Οι συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, καθώς και η εμπιστοσύνη των πελατών μας αποτελούν βασικούς παράγοντες της πρωτοπορίας της εταιρείας μας στο χώρο των μεταφορών. Η εξέλιξή μας είναι συνεχής και αποδεδειγμένη.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως αν είστε ιδιώτης μπορούμε να αναλάβουμε την αποστολή, που σας ενδιαφέρει από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση κόστους εκτελωνισμού μέσω της νέας μας υπηρεσίας all inclusive, χωρίς να πληρώνετε τελωνείο.

Στην εισαγωγή δεμάτων & βαλιτσών από το Ην. Βασίλειο προς Ελλάδα, οι αποστολές μας διακινούνται μέσω της αποθήκης μας στη Β. Ιρλανδία, η οποία έχει ειδική τελωνειακή ένωση με το Ην. Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι σε όλες τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ αποστολές μεμονωμένων δεμάτων, χαρτοκιβωτίων και βαλιτσών με ρούχα – προσωπικά είδη – βιβλία κλπ., δεν προκύπτουν επιπρόσθετα έξοδα εκτελωνισμού, φόροι και δασμοί για τον παραλήπτη στην Ελλάδα.

Μπορείτε να υπολογίζετε online το κόστος της μεταφοράς που σας ενδιαφέρει από και προς το εξωτερικό μέσα από τη φόρμα μας: https://spourgitis.gr/metafora/ ή στέλνοντας μας email στο info@spourgitis.gr.

Κυριότερο μέλημά μας πάντοτε είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των δεμάτων σας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετηθούν περιοχές που δεσπόζει το ελληνικό στοιχείο (‘Έλληνες ομογενείς, φοιτητές προγραμμάτων Erasmus και λοιπός απόδημος ελληνικός πληθυσμός).

από τον τύπο κινητικότητας: εθελοντισμός, σπουδές ή οτιδήποτε άλλο, θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείτε αποχωριστείτε. Ίσως να είναι κάποια προσωπικά αντικείμενα η απλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Με εμάς μπορείτε να έχετε παντού μαζί σας τα υπάρχοντά σας με μια διαδικασία που είναι γρήγορη, απλή.

Φοιτητές

Η φοίτηση στο εξωτερικό έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Ανεξάρτητα από τον τύπο κινητικότητας: εθελοντισμός, σπουδές ή οτιδήποτε άλλο, θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείτε αποχωριστείτε. Ίσως να είναι κάποια προσωπικά αντικείμενα η απλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Με εμάς μπορείτε να έχετε παντού μαζί σας τα υπάρχοντά σας με μια διαδικασία που είναι γρήγορη, απλή.

Αποστολές για φοιτητές με ανταλλαγή, φοιτητές Erasmus

Υποστηρίζουμε την κινητικότητα των φοιτητών, προσφέροντας απλές και προσιτές λύσεις αποστολής για τους σπουδαστές Erasmus και για φοιτητές εξ ανταλλαγής στην Ευρώπη.Με τη αποστολή των αποσκευών σας, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σχετικά με τον αριθμό των βαλιτσών που θέλετε να πάρετε μαζί σας.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε το χρόνο σας στο εξωτερικό στέλνοντας τις αποσκευές σας μια ώρα αρχύτερα!

Ταξιδιώτες

                   Εάν είστε λάτρης των ταξιδιών, τότε θα έχετε εξοικειωθεί με τις διαδικασίες του αεροδρομίου.
Σίγουρα θα σας είναι γνώριμες οι παρακάτω περιπτώσεις:

  • Βαριές αποσκευές
  • Πρόσθετα κιλά αποσκευών – αύξηση κόστους

Λέμε να ξεφύγουμε από την ταλαιπωρία του αεροδρομίου και απλά να μεταφέρουμε τη βαλίτσα σας στο δικό της προορισμό. Είναι σίγουρα η οικονομικότερη επιλογή. Μέσα εμάς τα διεθνή ναύλα είναι χαμηλότερα από τα κανονικά ναύλα αεροπορικών εταιρειών, και με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα για να εμπλουτίσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Η διαδικασία παραγγελίας μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρέχετε μια διεύθυνση παραλαβής και παράδοσης. Μπορεί να είναι διεύθυνση κατοικίας, ξενοδοχείο, ξενώνας ή οπουδήποτε άλλης μορφή διαμονής. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στιγμιαία μια προσφορά για την αποστολή δεμάτων. Η τιμή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα είναι η τελική.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ

Εάν απομακρύνεστε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούμε να σας παράσχουμε τα μέσα για να το πράξετε, μαζί με βοήθεια και υποστήριξη για με την μετακόμισή σας. Το συνειδητοποιούμε ότι το να μετακομίσετε στο εξωτερικό είναι μια σημαντική απόφαση που περιλαμβάνει πολλά παραπάνω από την εύρεση ενός courier και την αποστολή όλων των υπαρχόντων σας.

Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε υποστήριξη και βοήθεια για το συντονισμό της μετακίνησής σας, από τον προγραμματισμό έως τη μεταφορά των αντικειμένων σας, τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με το πακετάρισμα.. Για να μεταφέρετε τα πράγματα σας από το ένα μέρος στο άλλο, έχετε δύο μεταφορικές επιλογές, οδικώς ή αεροπορικώς. Επιλέγουμε την πιο προσιτή επιλογή για εσάς, η οποία θα είναι και η πιο οικονομική.

Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε για την εξεύρεση του σωστού ασφαλιστικού πακέτου για εσάς. Αν και αποστολές είναι ήδη ασφαλισμένες μέχρι την αξία των 10 €/kg μεταφοράς, η πρόσθετη ασφάλιση είναι κρίσιμη και σας προσφέρουμε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με πολύ χαμηλό κόστος.

Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε τις πιο προσιτές τιμές είτε σε ιδιώτες είτε σε εταιρείες για αποστολές δεμάτων και παλετών στην Ευρώπη και παροχή βολικών λύσεων για μετεγκαταστάσεις: εύκολη κράτηση για υπηρεσίες μεταφορών από πόρτα σε πόρτα, πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αναφέρονται στις καλύτερες εταιρίες εφοδιαστικής, συστήματα παρακολούθησης και υποστήριξης πελατών.

Πριν από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, όταν σκοπεύετε να στείλετε μεγαλύτερα αντικείμενα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να μπορέσουμε να ελέγξουμε αν γίνετε να αποσταλούν και στη συνέχεια να βρούμε τις καλύτερες προσφορές για εσάς.

Μεταφορικές υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες & εταιρείες

Η εταιρεία μας εργάζεται σκληρά ώστε να βοηθήσει τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν σε περισσότερες από 100 χώρες στο εξωτερικό. Το μόνιμο & διαχρονικό πρόβλημα των ελληνικών επιχειρήσεων ως προς την οικονομική & συνάμα αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων, λύνεται με την εταιρεία μας, προσφέροντας οικονομικές υπηρεσίες αποστολής, η εταιρείας μας βοηθάει τους Έλληνες επιχειρηματίες να μειώσουν τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων τους.

Γνωρίζουμε πόση δουλειά βρίσκεται πίσω από μια καλή επιχείρηση και πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες κατά καιρούς Οι υπηρεσίες και οι τιμές μας είναι οι καλύτερες για όσους δεν έχουν συνεχή ανάγκη για μεταφορικές υπηρεσίες ή δε αποστέλλουν πάρα πολύ μεγάλο όγκο και δεν μπορούν να συνάψουν χαμηλού κόστους συμβάσεις απευθείας με τους φορείς παροχής υπηρεσιών μεταφοράς. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε κάθε σας ανάγκη, και βοηθούμενοι από τη πείρα 75 ετών στις μεταφορές, να σας προτείνουμε την φθηνότερη και συνάμα τη πιο αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες τις επιχείρηση σας.

Εστιάστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας όσο εμείς φροντίζουμε τις μεταφορές σας!