Μεταφορές εξωτερικού

/Μεταφορές εξωτερικού

Καλέστε μας τώρα: 210-3424808

Μεταφέρουμε καθημερινά δέματα και φορτία από και προς την Ελλάδα προς όλους τους ευρωπαϊκούς και λοιπούς προορισμούς ανά το κόσμο, πόρτα – πόρτα με τις πιο οικονομικές χρεώσεις έως και 70% φθηνότερα από τις τιμές της ταχυδρομικής αγοράς.

Οι παραλαβές μπορούν να γίνουν από οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα ή στον Ευρωπαϊκό χώρο, προωθούνται απευθείας στον προορισμό τους και εντοπίζονται με το tracking Number τους.

Για όσους θέλουν να γνωρίζουν πότε θα φτάσει η αποστολή τους στο προορισμό της, αυτή είναι η ιδανική υπηρεσία.

Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε Επαγγελματίες και Ιδιώτες που θέλουν να ελέγχουν το κόστος, το χρόνο και την ασφάλεια στις μεταφορές τους.

Φοιτητές

Η φοίτηση στο εξωτερικό έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Ανεξάρτητα από τον τύπο κινητικότητας: εθελοντισμός, σπουδές ή οτιδήποτε άλλο, θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείτε αποχωριστείτε. Ίσως να είναι κάποια προσωπικά αντικείμενα η απλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Με εμάς μπορείτε να έχετε παντού μαζί σας τα υπάρχοντά σας με μια διαδικασία που είναι γρήγορη, απλή.

Αποστολές για φοιτητές με ανταλλαγή, φοιτητές Erasmus

Υποστηρίζουμε την κινητικότητα των φοιτητών, προσφέροντας απλές και προσιτές λύσεις αποστολής για τους σπουδαστές Erasmus και για φοιτητές εξ ανταλλαγής στην Ευρώπη.Με τη αποστολή των αποσκευών σας, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σχετικά με τον αριθμό των βαλιτσών που θέλετε να πάρετε μαζί σας.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε το χρόνο σας στο εξωτερικό στέλνοντας τις αποσκευές σας μια ώρα αρχύτερα!

Ταξιδιώτες

                   Εάν είστε λάτρης των ταξιδιών, τότε θα έχετε εξοικειωθεί με τις διαδικασίες του αεροδρομίου.
Σίγουρα θα σας είναι γνώριμες οι παρακάτω περιπτώσεις:

  • Βαριές αποσκευές
  • Πρόσθετα κιλά αποσκευών – αύξηση κόστους

Λέμε να ξεφύγουμε από την ταλαιπωρία του αεροδρομίου και απλά να μεταφέρουμε τη βαλίτσα σας στο δικό της προορισμό. Είναι σίγουρα η οικονομικότερη επιλογή. Μέσα εμάς τα διεθνή ναύλα είναι χαμηλότερα από τα κανονικά ναύλα αεροπορικών εταιρειών, και με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα για να εμπλουτίσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Η διαδικασία παραγγελίας μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρέχετε μια διεύθυνση παραλαβής και παράδοσης. Μπορεί να είναι διεύθυνση κατοικίας, ξενοδοχείο, ξενώνας ή οπουδήποτε άλλης μορφή διαμονής. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στιγμιαία μια προσφορά για την αποστολή δεμάτων. Η τιμή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα είναι η τελική.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ

Εάν απομακρύνεστε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούμε να σας παράσχουμε τα μέσα για να το πράξετε, μαζί με βοήθεια και υποστήριξη για με την μετακόμισή σας. Το συνειδητοποιούμε ότι το να μετακομίσετε στο εξωτερικό είναι μια σημαντική απόφαση που περιλαμβάνει πολλά παραπάνω από την εύρεση ενός courier και την αποστολή όλων των υπαρχόντων σας.

Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε υποστήριξη και βοήθεια για το συντονισμό της μετακίνησής σας, από τον προγραμματισμό έως τη μεταφορά των αντικειμένων σας, τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με το πακετάρισμα.. Για να μεταφέρετε τα πράγματα σας από το ένα μέρος στο άλλο, έχετε δύο μεταφορικές επιλογές, οδικώς ή αεροπορικώς. Επιλέγουμε την πιο προσιτή επιλογή για εσάς, η οποία θα είναι και η πιο οικονομική.

Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε για την εξεύρεση του σωστού ασφαλιστικού πακέτου για εσάς. Αν και αποστολές είναι ήδη ασφαλισμένες μέχρι την αξία των 10 €/kg μεταφοράς, η πρόσθετη ασφάλιση είναι κρίσιμη και σας προσφέρουμε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με πολύ χαμηλό κόστος.

Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε τις πιο προσιτές τιμές είτε σε ιδιώτες είτε σε εταιρείες για αποστολές δεμάτων και παλετών στην Ευρώπη και παροχή βολικών λύσεων για μετεγκαταστάσεις: εύκολη κράτηση για υπηρεσίες μεταφορών από πόρτα σε πόρτα, πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αναφέρονται στις καλύτερες εταιρίες εφοδιαστικής, συστήματα παρακολούθησης και υποστήριξης πελατών.

Πριν από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, όταν σκοπεύετε να στείλετε μεγαλύτερα αντικείμενα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να μπορέσουμε να ελέγξουμε αν γίνετε να αποσταλούν και στη συνέχεια να βρούμε τις καλύτερες προσφορές για εσάς.

Μεταφορικές υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες & εταιρείες

Η εταιρεία μας εργάζεται σκληρά ώστε να βοηθήσει τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν σε περισσότερες από 100 χώρες στο εξωτερικό. Το μόνιμο & διαχρονικό πρόβλημα των ελληνικών επιχειρήσεων ως προς την οικονομική & συνάμα αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων, λύνεται με την εταιρεία μας, προσφέροντας οικονομικές υπηρεσίες αποστολής, η εταιρείας μας βοηθάει τους Έλληνες επιχειρηματίες να μειώσουν τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων τους.

Γνωρίζουμε πόση δουλειά βρίσκεται πίσω από μια καλή επιχείρηση και πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες κατά καιρούς Οι υπηρεσίες και οι τιμές μας είναι οι καλύτερες για όσους δεν έχουν συνεχή ανάγκη για μεταφορικές υπηρεσίες ή δε αποστέλλουν πάρα πολύ μεγάλο όγκο και δεν μπορούν να συνάψουν χαμηλού κόστους συμβάσεις απευθείας με τους φορείς παροχής υπηρεσιών μεταφοράς. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε κάθε σας ανάγκη, και βοηθούμενοι από τη πείρα 75 ετών στις μεταφορές, να σας προτείνουμε την φθηνότερη και συνάμα τη πιο αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες τις επιχείρηση σας.

Εστιάστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας όσο εμείς φροντίζουμε τις μεταφορές σας!