fbpx
Search
Close this search box.
Υπηρεσίες /

Αποστολή δέματος εξωτερικό

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη αγάπη την Ελλήνων για τον τόπο τους καθώς οι περισσότεροι από εμάς ακόμη και όταν ζούμε σε ένα άλλο κράτος, πάντοτε σκεφτόμαστε και συχνά αναπολούμε με νοσταλγία τις ξεχωριστές ομορφιές και τη ζεστασιά της πατρίδας μας. Στα χρόνια της κρίσης δεν ήταν λίγοι οι συμπατριώτες μας που έφυγαν στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη τύχη ενώ πάντοτε φυσικά υπάρχουν και οι συγγενείς αλλά και οι φοιτητές που περνούν πολλά χρόνια σε χώρες του εξωτερικού προσπαθώντας να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους.

Η εταιρεία μας έχοντας ιστορία δεκαετιών στο χώρο των μεταφορών και κατανοώντας πλήρως την ανάγκη της σύγχρονης εποχής, δημιούργησε μία πρωτοποριακή και ευέλικτη online πλατφόρμα διεθνών door-to-door μεταφορών/αποστολών (μπορείτε να μάθετε περισσότερα κάνοντας click εδώ), η οποία είναι η νούμερο ένα επιλογή για όσους επιθυμούν να στείλουν στους αγαπημένους τους δέματα με… άρωμα Ελλάδας.

dot

Αποστολή δεμάτων στο εξωτερικό τιμές

Στην πλατφόρμα ο πελάτης από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει ηλεκτρονικά την οργάνωση της μεταφοράς του αλλά και να υπολογίσει το κόστους. Πρόκειται για ένα φιλικό και ευέλικτο eshop παροχής υπηρεσίας μεταφοράς προς όφελος των πελατών μας.

Μέσω του ιδιόκτητου στόλου φορτηγών αυτοκινήτων και των συνεργασιών μας με εταιρίες διεθνούς αναγνώρισης ανά τον κόσμο, αποκομίσαμε σημαντικό μερίδιο αγοράς στις διεθνής μεταφορές. Η προσπάθειά μας για αναβάθμιση των υπηρεσιών μας είναι διαρκής ενώ οι πελάτες μας βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο.

Φθηνή αποστολή δεμάτων στο εξωτερικό

Μπορείτε να υπολογίζετε online το κόστος της μεταφοράς που σας ενδιαφέρει από και προς το εξωτερικό μέσα από τη φόρμα μας ή στέλνοντας μας email στο info@spourgitis.gr.

Ο εύχρηστος τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας επιτρέπει στους πελάτες μας μείωση του κόστους αποστολής που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ακόμη και το 70% σε σύγκριση με τις standard τιμές που επικρατούν στην αγορά.

Αυτό που διαφοροποιεί τη μεταφορική εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θυσιάζουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία μίας μεταφοράς στο βωμό της οικονομίας και της ελαχιστοποίησης του κόστους. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ασφάλεια, σταθερή ποιότητα και συνέπεια ώστε τα δέματα να φθάνουν στην ώρα τους οπουδήποτε υπάρχει ελληνισμός.

Αποστολή δέματος σε φοιτητές εξωτερικό

Φοιτητές, φοιτητές με ανταλλαγή, φοιτητές Erasmus

Η φοίτηση σε σχολές του εξωτερικού είναι μια δημοφιλής επιλογή για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Η εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ με μια απλή και εύκολη διαδικασία σας δίνει τη δυνατότητα να μην αποχωριστείτε τίποτα από τα υπάρχοντά σας είτε είναι προσωπικά αντικείμενα είτε αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Υποστηρίζουμε την κινητικότητα των φοιτητών με ανταλλαγή και το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Erasmus) προσφέροντας άμεσες, απλές και προσιτές λύσεις αποστολής. Με την αποστολή των αποσκευών σας απαλλάσσουμε από συμβιβασμούς σχετικά με τον αριθμό των αποσκευών που θέλετε να πάρετε μαζί σας.

Αφήστε εμάς να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε το χρόνο σας στο εξωτερικό στέλνοντας τις αποσκευές σας μια ώρα αρχύτερα!

Ταξιδιώτες

Είστε λάτρης των ταξιδιών; Με την εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ δεν χρειάζεται να είστε εξοικειωμένοι με τα αεροδρόμια και τις διαδικασίες.
Πείτε τέλος στις βαριές αποσκευές και στα πρόσθετα κιλά που ισοδυναμούν με αύξηση του κόστους.
Αφήστε εμάς να αναλάβουμε να μεταφέρουμε τις αποσκευές σας στον προορισμό σας εύκολα και οικονομικά.

Γιατί με την μεταφορική μας εταιρεία τα διεθνή ναύλα είναι χαμηλότερα από τα κανονικά ναύλα αεροπορικών εταιρειών, και με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα για να εμπλουτίσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Η διαδικασία παραγγελίας μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε μια διεύθυνση παραλαβής και μια διεύθυνση παράδοσης. Μπορεί να είναι η διεύθυνση μιας κατοικίας, ενός ξενοδοχείου, ενός ξενώνα ή οποιασδήποτε άλλης μορφή διαμονής. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στιγμιαία μια προσφορά για την αποστολή αποσκευών και δεμάτων. Η τιμή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα είναι η τελική τιμή.

Μπορείτε να υπολογίζετε online το κόστος της μεταφοράς που σας ενδιαφέρει από και προς το εξωτερικό μέσα από τη φόρμα μας: εδώ ή στέλνοντας μας email στο info@spourgitis.gr.

Μετακίνηση Ιδιωτών

Εάν απομακρύνεστε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούμε να σας παράσχουμε τα μέσα για να το πράξετε, μαζί με βοήθεια και υποστήριξη για με την μετακόμισή σας. Το συνειδητοποιούμε ότι το να μετακομίσετε στο εξωτερικό είναι μια σημαντική απόφαση που περιλαμβάνει πολλά παραπάνω από την εύρεση ενός courier και την αποστολή όλων των υπαρχόντων σας.

Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε υποστήριξη και βοήθεια για το συντονισμό της μετακίνησής σας, από τον προγραμματισμό έως τη μεταφορά των αντικειμένων σας, τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με το πακετάρισμα.. Για να μεταφέρετε τα πράγματα σας από το ένα μέρος στο άλλο, έχετε δύο μεταφορικές επιλογές, οδικώς ή αεροπορικώς. Επιλέγουμε την πιο προσιτή επιλογή για εσάς, η οποία θα είναι και η πιο οικονομική.

Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε για την εξεύρεση του σωστού ασφαλιστικού πακέτου για εσάς. Αν και αποστολές είναι ήδη ασφαλισμένες μέχρι την αξία των 10 €/kg μεταφοράς, η πρόσθετη ασφάλιση είναι κρίσιμη και σας προσφέρουμε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με πολύ χαμηλό κόστος.

Πριν από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, όταν σκοπεύετε να στείλετε μεγαλύτερα αντικείμενα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να μπορέσουμε να ελέγξουμε αν γίνετε να αποσταλούν και στη συνέχεια να βρούμε τις καλύτερες προσφορές για εσάς.

Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε τις πιο προσιτές τιμές είτε σε ιδιώτες είτε σε εταιρείες για αποστολές δεμάτων και παλετών στην Ευρώπη και παροχή βολικών λύσεων για μετεγκαταστάσεις:

εύκολη κράτηση για υπηρεσίες μεταφορών από πόρτα σε πόρτα, πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αναφέρονται στις καλύτερες εταιρίες εφοδιαστικής, συστήματα παρακολούθησης και υποστήριξης πελατών.

Μεταφορικές υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες & εταιρείες

Η μεταφορική εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ υποστηρίζει τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να καταφέρουν να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν σε περισσότερες από 100 χώρες στο εξωτερικό. Αντιλαμβανόμενοι, το μόνιμο και διαχρονικό πρόβλημα των ελληνικών επιχειρήσεων ως προς την οικονομική και συνάμα αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων, προσφέρουμε στις επιχειρήσεις οικονομικές υπηρεσίες αποστολής ώστε να μειώσουν τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων τους.

Στην εταιρεία μας γνωρίζουμε πόση δουλειά βρίσκεται πίσω από μια επιχείρηση και πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες κατά καιρούς. Οι υπηρεσίες και οι τιμές μας είναι οι καλύτερες για όσες επιχειρήσεις δεν έχουν συνεχή ανάγκη για μεταφορικές υπηρεσίες ή δε αποστέλλουν μεγάλο όγκο και δεν μπορούν να συνάψουν χαμηλού κόστους συμβάσεις απευθείας με τους φορείς παροχής υπηρεσιών μεταφοράς. Είμαστε εδώ για να αφουγκραστούμε κάθε σας ανάγκη και να σας προτείνουμε την οικονομικότερη και συνάμα την πιο αξιόπιστη λύση για τη μεταφορά των εμπορευμάτων της επιχείρησή σας.

Εστιάστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας όσο εμείς φροντίζουμε τις μεταφορές σας!

Συχνές Ερωτήσεις:

Η αποστολή δεμάτων – εμπορευμάτων ανά τον κόσμο αποτελεί σημαντικό στοιχείο πολλών, όχι μόνο, επιχειρήσεων, αλλά και νοικοκυριών. Η γνώση του κόστους που σχετίζεται με τις διεθνείς μεταφορές μπορεί να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις όσον αφορά την αποστολή δεμα΄των σε όλο το κόσμο. Σε αυτό το άρθρο θα διερευνήσουμε τα τρέχοντα κόστη που σχετίζονται με τις αποστολές εξωτερικού, λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες όπως το βάρος, τις διαστάσεις και την απόσταση. Επιπλέον, αυτό το άρθρο θα μας παρέχει πληροφορίες σχετικά με πρόσθετες χρεώσεις και χρεώσεις που ισχύουν συνήθως κατά τις διεθνείς αποστολές.

Η γνώση των τιμών των διεθνών αποστολών είναι επίσης χρήσιμη για όσους δεν έχουν αποστείλει ποτέ αντικείμενα εκτός της χώρας τους στο παρελθόν. Η κατανόηση των τύπων υπηρεσιών που διατίθενται μαζί με τις σχετικές χρεώσεις διασφαλίζει ότι οι αποστολείς έχουν επίγνωση όλων των πιθανών επιλογών, όταν λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις ανάγκες αποστολής εμπορευμάτων τους. Παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες τιμές και το εξωτερικό κόστος, αυτό το άρθρο στοχεύει να εξοπλίσει τους αναγνώστες με τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται σχετικά με τα τέλη διεθνών μεταφορών εμπορευμάτων.

Η ακτοπλοϊκή, οδική και αεροπορική μεταφορά είναι η διαδικασία μεταφοράς αγαθών από το ένα μέρος στο άλλο. Περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές πτυχές, όπως η συσκευασία και η μεταφορά των εμπορευμάτων, ο εκτελωνισμός, οι απαιτήσεις τεκμηρίωσης και άλλα σχετικά ρυθμιστικά στοιχεία. Η αποστολή μπορεί να γίνει στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Ο τύπος και η πολυπλοκότητα μιας αποστολής θα καθορίσουν το κόστος που σχετίζεται με αυτήν. Ωστόσο, όλες οι αποστολές απαιτούν ορισμένα ελάχιστα χαρακτηριστικά προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή παράδοση και τα επιτυχημένα αποτελέσματα. Αυτές περιλαμβάνουν προσεκτικές τεχνικές συσκευασίας που προστατεύουν τα εμπορεύματα από ζημιές κατά τη μεταφορά, σωστή επισήμανση και ακριβή τεκμηρίωση για τον εκτελωνισμό. Τόσο οι μικρές επιχειρήσεις όσο και οι μεγάλες εταιρείες βασίζονται σε αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών για την επιτυχία τους στις παγκόσμιες αγορές. Έχοντας αυτό κατά νου, η κατανόηση των διαφόρων τύπων διαθέσιμων υπηρεσιών αποστολής είναι απαραίτητη όταν εξετάζετε επιλογές για αποστολή φορτίου στο εξωτερικό.

Οι υπηρεσίες αποστολής διατίθενται σε διάφορες μορφές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών. Οι μέθοδοι παράδοσης κυμαίνονται από χερσαίες μεταφορές, όπως φορτηγά, έως αεροπορικές μεταφορές και διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές. Η επίγεια μεταφορά είναι η πιο οικονομική μέθοδος για μικρές αποστάσεις. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για αποστολές ευαίσθητες στο χρόνο, όπως τρόφιμα λόγω παρατεταμένων χρόνων διέλευσης. Η αεροπορική αποστολή είναι ταχύτερη και ακριβότερη από την επίγεια παράδοση, αλλά προσφέρει μικρότερους χρόνους παράδοσης με μεγαλύτερη ακρίβεια. Οι διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές είναι συχνά η λιγότερο δαπανηρή επιλογή για αποστολές μεγάλων αποστάσεων που απαιτούν μεγάλη χωρητικότητα φορτίου, όπως παλέτες και οικοσκευή. Αυτός ο τύπος μεταφοράς απαιτεί σημαντικό χρόνο παράδοσης και οι απαιτήσεις τεκμηρίωσης πρέπει να πληρούνται πριν από την αναχώρηση της αποστολής. Όλοι οι τύποι υπηρεσιών αποστολής έχουν τα πλεονεκτήματά τους ανάλογα με τον απαιτούμενο προορισμό, το χρονοδιάγραμμα, το μέγεθος, το βάρος και τον προϋπολογισμό.

Κατά την επιλογή ενός παρόχου υπηρεσιών μεταφορέα, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η αξιοπιστία μαζί με άλλους παράγοντες, όπως η εξοικονόμηση κόστους ή οι εγγυημένες ημερομηνίες παράδοσης. Τελικά, ο καθορισμός του τύπου υπηρεσίας αποστολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας εξαρτάται από πολλές μεταβλητές που σχετίζονται με κάθε συγκεκριμένη κατάσταση.

Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να συσκευάσουμε απλώς ένα αντικείμενο σε ένα κουτί και να το στείλουμε, η σωστή συσκευασία είναι απαραίτητη για την ασφαλή αποστολή. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εμπορευμάτων κατά την αποστολή, οι συσκευασίες πρέπει πάντα να προετοιμάζονται με προσοχή. Τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας, όπως μεμβράνη με φυσαλίδες,  εσωτερικά και εξωτερικά του κιβωτίου, μπορούν να μας βοηθήσουν στην προστασία των αντικειμένων από ζημιά. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά κουτιά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον τύπο του προϊόντος που αποστέλλουμε αποφεύγουμε τυχόν ανεπιθύμητες εκπλήξεις κατά την άφιξη.

Είναι επίσης σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψη το κόστος που σχετίζεται με την προετοιμασία και την αποστολή ενός πακέτου στο εξωτερικό. Τα έξοδα αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος του δέματος κατόπιν συσκευασίας, την απόσταση που διανύθηκε και την επιλεγμένη υπηρεσία μεταφορέα, όλους τους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό των τελικών χρεώσεων παράδοσης. Στην επόμενη ενότητα θα επικεντρωθούμε σε αυτούς τους παράγοντες που επηρεάζουν τα διεθνή έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες. Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι το μέγεθος και το βάρος της αποστολής, που καθορίζει το κόστος για τη μεταφορά και τα υλικά συσκευασίας. Επιπλέον, η απόσταση που διανύθηκε και ο τρόπος μεταφοράς επηρεάζουν τα έξοδα αποστολής. Οι αεροπορικές μεταφορές είναι πιο ακριβές από τις επίγειες εμπορευματικές μεταφορές λόγω των ταχύτερων χρόνων παράδοσης. Τελωνειακοί δασμοί και φόροι ενδέχεται επίσης να ισχύουν κατά την αποστολή αποστολών στο εξωτερικό προς κράτη εκτός Ε.Ε, αυξάνοντας το συνολικό κόστος. Διεθνείς Κανονισμοί και Πρωτόκολλα.

 

Κατά την αποστολή πακέτων στο εξωτερικό, η ασφάλιση είναι ένας απαραίτητος παράγοντας που πρέπει να λάβουμε  υπόψη. Βοηθά στην προστασία του περιεχομένου της συσκευασίας σας και διασφαλίζει ότι θα αποζημιωθούμε  σε περίπτωση ζημιάς (με απαραίτητη προϋπόθεση την κατάλληλη συσκευασία για διεθνή μεταφορά- εξαιρουμένων εύθραυστων/ γυάλινων/κεραμικών) ή απώλειας. Ακολουθούν πέντε βασικά σημεία που πρέπει να σκεφτούμε όταν εξετάζουμε την ασφάλιση για αποσταλμένα αντικείμενα:

  • Αξιολογούμε τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τον τύπο των αγαθών που αποστέλλονται και τη χώρα προορισμού τους.
  • Ελέγχουμε εάν η υπηρεσία ταχυμεταφορών προσφέρει κατάλληλο επίπεδο κάλυψης για διεθνείς αποστολές.
  • Βεβαιωνόμαστε ότι υπάρχει επαρκής κάλυψη σε όλα τα είδη που περιέχονται στη συσκευασία, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τους περιορισμούς αξίας όσο και βάρους.
  • Βεβαιωνόμαστε πάντα ότι έχουμε διαθέσιμη απόδειξη αγοράς εάν κάτι πάει στραβά κατά τη μεταφορά, ώστε να μπορούμε  να υποβάλουμε σχετική  αξίωση.

Η ασφάλιση των πακέτων μπορεί να μην είναι υποχρεωτική, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα να προστατεύεστε από απρόβλεπτες απώλειες και καθυστερήσεις λόγω κλοπής ή φυσικών καταστροφών κατά τη μεταφορά τους στο εξωτερικό. Η επιλογή της σωστής υπηρεσίας ταχυμεταφορών θα σας βοηθήσει να παρέχετε ηρεμία καθώς και αξιόπιστες επιλογές παράδοσης για τους πελάτες σας παγκοσμίως.

Με την αυξημένη ζήτηση για ηλεκτρονικές αγορές και παραδόσεις, η επιλογή της σωστής υπηρεσίας ταχυμεταφορών είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι τα πακέτα φτάνουν στον προορισμό τους έγκαιρα και οικονομικά. Για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση κατά την επιλογή μιας εταιρείας παράδοσης, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη παράγοντες όπως η ταχύτητα παράδοσης, οι υπηρεσίες υποστήριξης πελατών, οι δυνατότητες παρακολούθησης πακέτων, η ασφαλιστική κάλυψη και η δομή τιμολόγησης.

Η ταχύτητα παράδοσης παίζει σημαντικό ρόλο κατά την επιλογή ενός παρόχου αποστολής. διαφορετικοί αερομεταφορείς προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα express ή τυπικών οδικών υπηρεσιών. Η υποστήριξη πελατών είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Οι πελάτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αποτελεσματικές ομάδες εξυπηρέτησης πελατών που μπορούν να απαντήσουν γρήγορα και με ακρίβεια σε ερωτήσεις σχετικά με τις αποστολές.Eπιπλέον, οι αξιόπιστες επιλογές παρακολούθησης πακέτων είναι βασικές, ώστε τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης να γνωρίζουν πού βρίσκεται το πακέτο τους ανά πάσα στιγμή καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του. Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η ασφαλιστική κάλυψη, καθώς αυτό διασφαλίζει ότι τα αντικείμενα θα αντικατασταθούν εάν καταστραφούν κατά τη μεταφορά.

Κατά την αποστολή πακέτων στο εξωτερικό, οι επιλογές παρακολούθησης αποτελούν σημαντικό παράγοντα. Ο τύπος της διαθέσιμης παρακολούθησης θα εξαρτηθεί από τον ταχυμεταφορέα που χρησιμοποιείται για την παράδοση και την ικανότητά του να παρακολουθεί αποστολές σε διαφορετικές χώρες. Γενικά, οι ακριβότερες διεθνείς μέθοδοι αποστολής προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες παρακολούθησης σε σύγκριση με εκείνες που είναι φθηνότερες. Η παρακολούθηση είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν πρόκειται για αντικείμενα υψηλής αξίας ή μεγάλες αποστολές, καθώς επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν το πού βρίσκονται τα αντικείμενά τους ανά πάσα στιγμή.

Εκτός από τις υπηρεσίες παρακολούθησης που παρέχονται από ταχυμεταφορές, πολλές εταιρείες παρέχουν επίσης πρόσθετες δυνατότητες, όπως ασφαλιστική κάλυψη για χαμένα δέματα ή ζημιές που προκαλούνται κατά τη μεταφορά. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να προσφέρουν στον ενδιαφερόμενο την ηρεμία ότι τυχόν πιθανές απώλειες, που προκύπτουν λόγω κακού χειρισμού αγαθών, μπορούν να μετριαστούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι επομένως επωφελές να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές από διάφορους παρόχους πριν επιλέξετε τον πάροχο υπηρεσιών που προτιμάτε. Με αυτή τη γνώση στο χέρι, μπορούν να ληφθούν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις απαιτήσεις παράδοσης δεμάτων κατά την αποστολή δεμάτων στο εξωτερικό.

Όσον αφορά την επιλογή του σωστού προορισμού για την παράδοση του πακέτου, υπάρχουν διάφορα ζητήματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Φανταστείτε ότι είστε ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος που πρέπει να στείλει 10 πακέτα διεθνώς – τι πρέπει να σκεφτείτε; Πρώτον, το κόστος είναι πάντα βασικός παράγοντας κατά τον προϋπολογισμό για διεθνείς αποστολές. Εκτός από τα έξοδα αποστολής, άλλα πράγματα όπως φόροι, δασμοί και τελωνειακά τέλη μπορούν να προσθέσουν σημαντικά στη συνολική δαπάνη. Ο χρόνος αποστολής είναι ένα άλλο σημαντικό ζήτημα, καθώς οι πελάτες αναμένουν τις αγορές τους έγκαιρα.

Η έρευνα των υπηρεσιών διαφορετικών μεταφορέων μπορεί να μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε ποια προσφέρει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ κόστους και ταχύτητας για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Με προσεκτική έρευνα και προγραμματισμό, οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν αξιόπιστους και οικονομικούς τρόπους για να παραδίδουν τα προϊόντα τους με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο.

Όταν πρόκειται για αποστολή εμπορευμάτων στο εξωτερικό, τα χρονικά πλαίσια παράδοσης μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τη μέθοδο μεταφοράς, που έχει επιλεγεί. Οι αεροπορικές μεταφορές είναι πολύ πιο γρήγορες από τις θαλάσσιες μεταφορές, ωστόσο τείνουν επίσης να είναι πιο δαπανηρές. Οι θαλάσσιες μεταφορές είναι συχνά λιγότερο δαπανηρές, αλλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσει το φορτίο στον προορισμό τους σε σύγκριση με τη χρήση αεροπορικών υπηρεσιών.

Είναι σημαντικό να λάβουμε  υπόψη τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμά όταν προσδιορίζουμε την καλύτερη επιλογή αποστολής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα παραλάβουμε τα αντικείμενά μας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ενώ παραμένουμε εντός του προϋπολογισμού και τηρώντας τις απαραίτητες προθεσμίες.

Οφέλη των Διαμεταφορέων

Οι υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων προσφέρουν μια σειρά από οφέλη που διασφαλίζουν ότι τα αγαθά φτάνουν στον προορισμό τους με ασφάλεια και έγκαιρα. Συνεργαζόμενοι με ειδικούς, είμαστε  σε θέση να μειώσουμε τους κινδύνους που σχετίζονται με τις χύδην αποστολές, να βελτιώσουμε τις δυνατότητες παρακολούθησης και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε οικονομικά αποδοτικές λύσεις για έργα μεγάλης κλίμακας.

Σαν μεταφορείς εμπορευμάτων απλοποιούμε  τη διαδικασία διαχειριζόμενοι όλες τις πτυχές μιας διεθνούς αποστολής από την προέλευση στον προορισμό. Αυτό περιλαμβάνει οργάνωση διαδικασιών εκτελωνισμού, οργάνωση εγκαταστάσεων αποθήκευσης και τρόπων μεταφοράς, παρακολούθηση της κίνησης του φορτίου καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, διαχείριση εγγράφων όπως τιμολόγια και φορτωτικές, διεκπεραίωση πληρωμών σε πολλαπλά νομίσματα και διαπραγμάτευση ανταγωνιστικών τιμών για τους πελάτες. Επιπλέον, με την  ύπαρξη άμεσων σχέσεων με τους αερομεταφορείς εξασφαλίζουμε καλύτερη ορατότητα στους χρόνους διέλευσης και χαμηλότερο κόστος σε σχέση με την απευθείας κράτηση με αεροπορικές εταιρείες ή υπερωκεάνια. Ως έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου, παραμένουμε ενημερωμένοι σχετικά με τους κανονισμούς και τους κανόνες που ισχύουν σε διάφορες χώρες, γεγονός που συμβάλλει στην προστασία των αποστολέων . Μέσω της ολοκληρωμένης γνώσης μας  σχετικά με τις παγκόσμιες εμπορικές πρακτικές, οι υπηρεσίες μας στην  μεταφορά εμπορευμάτων διαδραματίζουν ανεκτίμητο ρόλο βοηθώντας τους οργανισμούς να διαχειρίζονται σύνθετες λειτουργίες εφοδιαστικής αποτελεσματικά, ενώ παραμένουμε εντός του προϋπολογισμού.

Κατά την αποστολή χύδην προϊόντων και υλικών, η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας αποτελεί βασικό μας μέλημα. Εξετάζουμε τον πιο οικονομικό τρόπο αποστολής εμπορευμάτων στο εξωτερικό, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφαλή και έγκαιρη άφιξή τους. Υπάρχουν διάφορες λύσεις για τη μείωση του κόστους κατά την αποστολή αποστολών σε μεγάλες ποσότητες.

Μια στρατηγική περιλαμβάνει την ενοποίηση των παραγγελιών σε μία αποστολή αντί για την αποστολή πολλών μικρότερων πακέτων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων εξαλείφοντας ορισμένα γενικά έξοδα που σχετίζονται με τη συσκευασία και το χειρισμό μεμονωμένων δεμάτων.

Αξιολογώντας προσεκτικά τις επιλογές για διεθνείς αποστολές χύδην, οι επιχειρήσεις μπορούν να εντοπίσουν οικονομικά αποδοτικές λύσεις που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους φτάνουν στον προορισμό τους γρήγορα, με ασφάλεια και με ελάχιστο κόστος.

Όσον αφορά τις διεθνείς αποστολές, οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες πρέπει να λάβουν υπόψη πολλούς παράγοντες κατά την επιλογή του τρόπου μεταφοράς που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα, πράγμα που σημαίνει ότι η προσεκτική έρευνα και ανάλυση είναι απαραίτητη προκειμένου να βρεθεί η καταλληλότερη επιλογή. Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν υπόψη και άλλα στοιχεία, όπως η ταχύτητα και η αξιοπιστία.

Το κόστος αποστολής αγαθών διεθνώς εξαρτάται από πολλές μεταβλητές όπως η απόσταση, το βάρος, το μέγεθος και το επίπεδο επείγουσας ανάγκης. Οι αεροπορικές μεταφορές μπορεί να είναι ο ταχύτερος τρόπος παράδοσης. Ωστόσο, λόγω των υψηλών τιμών του, αυτή η μορφή μεταφοράς χρησιμοποιείται συχνά μόνο όταν οι χρονικοί περιορισμοί δεν μπορούν να καλυφθούν με καμία άλλη μέθοδο. Το θαλάσσιο φορτίο τείνει να είναι πιο προσιτό, αλλά συνήθως περιλαμβάνει μεγαλύτερους χρόνους διέλευσης από ό,τι η αεροπορική αποστολή. Οι οδικές μεταφορές προσφέρουν μια άλλη βιώσιμη επιλογή για παραδόσεις σε ορισμένες χώρες ή περιοχές. Ωστόσο, ανάλογα με τους περιορισμούς τοποθεσίας και υποδομής, αυτός ο τύπος υπηρεσίας μπορεί να μην είναι πάντα εφικτός ή πρακτικός. Διαθέσιμες επιλογές πληρωμής για τα έξοδα αποστολής.

Κατά την αποστολή δεμάτων και δεμάτων, οι εταιρείες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το κόστος που συνεπάγεται η αποστολή τους. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές πληρωμής για την κάλυψη αυτών των εξόδων, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με την υπηρεσία αποστολής που χρησιμοποιείται. Ο παρακάτω πίνακας περιγράφει μερικές από τις πιο κοινές μεθόδους:

Επιλογή πληρωμής

Περιγραφή

Πιστωτική κάρτα/Χρεωστική κάρτα

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να πληρώσουν την παραγγελία τους όταν αυτή τοποθετηθεί στο διαδίκτυο. Αυτή η επιλογή ενδέχεται να επιφέρει πρόσθετη χρέωση ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών.

Τραπεζικό έμβασμα/Τραπεζικό έμβασμα

Ένα τραπεζικό έμβασμα ή τραπεζικό έμβασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πελάτες για να πραγματοποιήσουν πληρωμές από τον δικό τους τραπεζικό λογαριασμό απευθείας σε αυτόν της εταιρείας από την οποία παραγγέλνουν.

PayPal/Διαδικτυακές πληρωμές

Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν στους πελάτες τη δυνατότητα να πληρώνουν μέσω PayPal ή άλλων διαδικτυακών πυλών πληρωμών όπως Stripe, Worldpay κ.λπ., δίνοντάς τους πρόσβαση σε έναν ασφαλή τρόπο πληρωμής χωρίς να χρειάζεται να παρέχουν προσωπικά οικονομικά στοιχεία απευθείας στον πωλητή.

Διαβάστε περισσότερα: