fbpx

Μεταφορές εξωτερικού

Μεταφορική Σπουργίτης

Καλέστε μας τώρα: 210-3424808

Όλοι οι Έλληνες είναι γνωστό ότι τρέφουμε μία ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο μας, καθώς οι περισσότεροι από εμάς ακόμη και όταν ζούμε σε ένα ξένο κράτος, πάντοτε σκεφτόμαστε και συχνά αναπολούμε με νοσταλγία τις ξεχωριστές ομορφιές και τη ζεστασιά της πατρίδας μας. Μάλιστα, στα εξαιρετικά δύσκολα χρόνια της κρίσης, σίγουρα δεν ήταν λίγοι οι συμπατριώτες μας που έφυγαν για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, ενώ πάντοτε φυσικά υπάρχουν οι συγγενείς αλλά και οι φοιτητές που περνούν πολλά χρόνια σε χώρες του εξωτερικού, πάνω στην προσπάθεια τους να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους. Στη σημερινή εποχή βέβαια, που η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί, οι αποστάσεις έχουν μειωθεί και έτσι η επικοινωνία με τους αγαπημένους μας που βρίσκονται μακριά έχει βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό. Παρόλα αυτά, η αποστολή και μεταφορά αντικειμένων με τους δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά μας εξακολουθεί και αποτελεί μία… διαχρονική ανάγκη! Για να καλυφθεί αυτή η «ανάγκη» υπάρχει η  μεταφορική ‘‘ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ’’…

 

Η εταιρεία μας έχει βαθιά ιστορία στο τομέα των μεταφορών από το 1943, κατανοώντας  την ανάγκη της σύγχρονης εποχής ,δημιούργησε μία πρωτοποριακή online πλατφόρμα διεθνών door-to-door μεταφορών/αποστολών (μπορείτε να μάθετε περισσότερα κάνοντας click εδώ), η οποία είναι η νούμερο ένα επιλογή για όλους εκείνους που επιθυμούν να στείλουν στους αγαπημένους τους δέματα που φέρουν λιγάκι από… άρωμα Ελλάδας.

 

Ουσιαστικά ο ξεχωριστός τρόπος λειτουργίας της επιτρέπει μείωση του κόστους αποστολής που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ακόμη και το 70% σε σύγκριση με τις standard τιμές που επικρατούν στην αγορά. Αυτό που διαφοροποιεί την εταιρεία μας είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θυσιάζεται η ποιότητα και η αξιοπιστία μίας μεταφοράς στον βωμό της οικονομίας και της ελαχιστοποίησης του κόστους. Οι άψογες υπηρεσίες της κάνουν τα δέματα να φθάνουν πάντοτε στην ώρα τους και το σημαντικότερο είναι ότι η  μεταφορική ‘‘ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ’’  φθάνει στις περισσότερες χώρες όπου υπάρχουν Έλληνες.

Αποστολή Δεμάτων στο εξωτερικό

Εάν ετοιμάζεστε να μετακομίσετε ή σχεδιάζετε να επισκεφτείτε συγγενείς και φίλους, σας προσφέρουμε μια αποτελεσματική λύση για αποστολη δεματων στο εξωτερικο , να μεταφέρετε τις βαλίτσες και τα πακέτα σας (προσωπικά είδη, ρούχα κλπ.) οδικώς ή αεροπορικώς.

Φθηνη αποστολη δεματων στο εξωτερικο

Η αποστολή δεμάτων από πόρτα σε πόρτα (door-to-door) από την Ελλάδα στο εξωτερικο είναι αρκετά πρακτική χάρη στις χαμηλές της τιμές και στην ευκολία με την οποία μπορεί να κλείσει κανείς την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η μεταφορική εταιρία Σπουργίτης αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στον κλάδο των εσωτερικών και διεθνών μεταφορών, με παρουσία στο χώρο ήδη από το 1943.
Βασιζόμενοι στη μεγάλη μας εμπειρία, και τη διαρκή ανανέωση των υπηρεσιών μας έχοντας μεγάλο ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων αλλά και κατορθώνοντας συνεργασίες με εταιρίες διεθνούς αναγνώρισης ανά τον κόσμο, διαθέτουμε σημαντικό μερίδιο αγοράς στις διεθνής μεταφορές.
Οι συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, καθώς και η εμπιστοσύνη των πελατών μας αποτελούν βασικούς παράγοντες της πρωτοπορίας της εταιρείας μας στο χώρο των μεταφορών. Η εξέλιξή μας είναι συνεχής και αποδεδειγμένη.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως αν είστε ιδιώτης μπορούμε να αναλάβουμε την αποστολή, που σας ενδιαφέρει από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση κόστους εκτελωνισμού μέσω της νέας μας υπηρεσίας all inclusive, χωρίς να πληρώνετε τελωνείο.

Στην εισαγωγή δεμάτων & βαλιτσών από το Ην. Βασίλειο προς Ελλάδα, οι αποστολές μας διακινούνται μέσω της αποθήκης μας στη Β. Ιρλανδία, η οποία έχει ειδική τελωνειακή ένωση με το Ην. Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι σε όλες τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ αποστολές μεμονωμένων δεμάτων, χαρτοκιβωτίων και βαλιτσών με ρούχα – προσωπικά είδη – βιβλία κλπ., δεν προκύπτουν επιπρόσθετα έξοδα εκτελωνισμού, φόροι και δασμοί για τον παραλήπτη στην Ελλάδα.

Μπορείτε να υπολογίζετε online το κόστος της μεταφοράς που σας ενδιαφέρει από και προς το εξωτερικό μέσα από τη φόρμα μας: https://spourgitis.gr/metafora/ ή στέλνοντας μας email στο info@spourgitis.gr.

Κυριότερο μέλημά μας πάντοτε είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των δεμάτων σας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετηθούν περιοχές που δεσπόζει το ελληνικό στοιχείο (‘Έλληνες ομογενείς, φοιτητές προγραμμάτων Erasmus και λοιπός απόδημος ελληνικός πληθυσμός).

από τον τύπο κινητικότητας: εθελοντισμός, σπουδές ή οτιδήποτε άλλο, θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείτε αποχωριστείτε. Ίσως να είναι κάποια προσωπικά αντικείμενα η απλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Με εμάς μπορείτε να έχετε παντού μαζί σας τα υπάρχοντά σας με μια διαδικασία που είναι γρήγορη, απλή.

Φοιτητές

Η φοίτηση στο εξωτερικό έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Ανεξάρτητα από τον τύπο κινητικότητας: εθελοντισμός, σπουδές ή οτιδήποτε άλλο, θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείτε αποχωριστείτε. Ίσως να είναι κάποια προσωπικά αντικείμενα η απλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Με εμάς μπορείτε να έχετε παντού μαζί σας τα υπάρχοντά σας με μια διαδικασία που είναι γρήγορη, απλή.

Αποστολές για φοιτητές με ανταλλαγή, φοιτητές Erasmus

Υποστηρίζουμε την κινητικότητα των φοιτητών, προσφέροντας απλές και προσιτές λύσεις αποστολής για τους σπουδαστές Erasmus και για φοιτητές εξ ανταλλαγής στην Ευρώπη.Με τη αποστολή των αποσκευών σας, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σχετικά με τον αριθμό των βαλιτσών που θέλετε να πάρετε μαζί σας.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε το χρόνο σας στο εξωτερικό στέλνοντας τις αποσκευές σας μια ώρα αρχύτερα!

Ταξιδιώτες

                   Εάν είστε λάτρης των ταξιδιών, τότε θα έχετε εξοικειωθεί με τις διαδικασίες του αεροδρομίου.
Σίγουρα θα σας είναι γνώριμες οι παρακάτω περιπτώσεις:

  • Βαριές αποσκευές
  • Πρόσθετα κιλά αποσκευών – αύξηση κόστους

Λέμε να ξεφύγουμε από την ταλαιπωρία του αεροδρομίου και απλά να μεταφέρουμε τη βαλίτσα σας στο δικό της προορισμό. Είναι σίγουρα η οικονομικότερη επιλογή. Μέσα εμάς τα διεθνή ναύλα είναι χαμηλότερα από τα κανονικά ναύλα αεροπορικών εταιρειών, και με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα για να εμπλουτίσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Η διαδικασία παραγγελίας μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρέχετε μια διεύθυνση παραλαβής και παράδοσης. Μπορεί να είναι διεύθυνση κατοικίας, ξενοδοχείο, ξενώνας ή οπουδήποτε άλλης μορφή διαμονής. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στιγμιαία μια προσφορά για την αποστολή δεμάτων. Η τιμή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα είναι η τελική.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ

Εάν απομακρύνεστε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούμε να σας παράσχουμε τα μέσα για να το πράξετε, μαζί με βοήθεια και υποστήριξη για με την μετακόμισή σας. Το συνειδητοποιούμε ότι το να μετακομίσετε στο εξωτερικό είναι μια σημαντική απόφαση που περιλαμβάνει πολλά παραπάνω από την εύρεση ενός courier και την αποστολή όλων των υπαρχόντων σας.

Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε υποστήριξη και βοήθεια για το συντονισμό της μετακίνησής σας, από τον προγραμματισμό έως τη μεταφορά των αντικειμένων σας, τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με το πακετάρισμα.. Για να μεταφέρετε τα πράγματα σας από το ένα μέρος στο άλλο, έχετε δύο μεταφορικές επιλογές, οδικώς ή αεροπορικώς. Επιλέγουμε την πιο προσιτή επιλογή για εσάς, η οποία θα είναι και η πιο οικονομική.

Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε για την εξεύρεση του σωστού ασφαλιστικού πακέτου για εσάς. Αν και αποστολές είναι ήδη ασφαλισμένες μέχρι την αξία των 10 €/kg μεταφοράς, η πρόσθετη ασφάλιση είναι κρίσιμη και σας προσφέρουμε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με πολύ χαμηλό κόστος.

Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε τις πιο προσιτές τιμές είτε σε ιδιώτες είτε σε εταιρείες για αποστολές δεμάτων και παλετών στην Ευρώπη και παροχή βολικών λύσεων για μετεγκαταστάσεις: εύκολη κράτηση για υπηρεσίες μεταφορών από πόρτα σε πόρτα, πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αναφέρονται στις καλύτερες εταιρίες εφοδιαστικής, συστήματα παρακολούθησης και υποστήριξης πελατών.

Πριν από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, όταν σκοπεύετε να στείλετε μεγαλύτερα αντικείμενα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να μπορέσουμε να ελέγξουμε αν γίνετε να αποσταλούν και στη συνέχεια να βρούμε τις καλύτερες προσφορές για εσάς.

Μεταφορικές υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες & εταιρείες

Η εταιρεία μας εργάζεται σκληρά ώστε να βοηθήσει τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν σε περισσότερες από 100 χώρες στο εξωτερικό. Το μόνιμο & διαχρονικό πρόβλημα των ελληνικών επιχειρήσεων ως προς την οικονομική & συνάμα αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων, λύνεται με την εταιρεία μας, προσφέροντας οικονομικές υπηρεσίες αποστολής, η εταιρείας μας βοηθάει τους Έλληνες επιχειρηματίες να μειώσουν τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων τους.

Γνωρίζουμε πόση δουλειά βρίσκεται πίσω από μια καλή επιχείρηση και πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες κατά καιρούς Οι υπηρεσίες και οι τιμές μας είναι οι καλύτερες για όσους δεν έχουν συνεχή ανάγκη για μεταφορικές υπηρεσίες ή δε αποστέλλουν πάρα πολύ μεγάλο όγκο και δεν μπορούν να συνάψουν χαμηλού κόστους συμβάσεις απευθείας με τους φορείς παροχής υπηρεσιών μεταφοράς. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε κάθε σας ανάγκη, και βοηθούμενοι από τη πείρα 75 ετών στις μεταφορές, να σας προτείνουμε την φθηνότερη και συνάμα τη πιο αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες τις επιχείρηση σας.

Εστιάστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας όσο εμείς φροντίζουμε τις μεταφορές σας!

Η αποστολή  δεμάτωνεμπορευμάτων ανά τον κόσμο αποτελεί σημαντικό στοιχείο πολλών, όχι μόνο, επιχειρήσεων, αλλά και νοικοκυριών. Η γνώση του κόστους που σχετίζεται με τις διεθνείς μεταφορές μπορεί να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις όσον αφορά την αποστολή δεμα΄των σε όλο το κόσμο. Σε αυτό το άρθρο θα διερευνήσουμε τα τρέχοντα κόστη που σχετίζονται με τις αποστολές εξωτερικού, λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες όπως το βάρος, τις διαστάσεις και την απόσταση. Επιπλέον, αυτό το άρθρο θα μας παρέχει πληροφορίες σχετικά με πρόσθετες χρεώσεις και χρεώσεις που ισχύουν συνήθως κατά τις διεθνείς αποστολές.

Η γνώση των τιμών των διεθνών αποστολών είναι επίσης χρήσιμη για όσους δεν έχουν αποστείλει ποτέ αντικείμενα εκτός της χώρας τους στο παρελθόν. Η κατανόηση των τύπων υπηρεσιών που διατίθενται μαζί με τις σχετικές χρεώσεις διασφαλίζει ότι οι αποστολείς έχουν επίγνωση όλων των πιθανών επιλογών, όταν λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις ανάγκες αποστολής εμπορευμάτων τους. Παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες τιμές και το εξωτερικό κόστος, αυτό το άρθρο στοχεύει να εξοπλίσει τους αναγνώστες με τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται σχετικά με τα τέλη διεθνών μεταφορών εμπορευμάτων.

Η ακτοπλοική ,οδική και αεροπορική μεταφορά είναι η διαδικασία μεταφοράς αγαθών από το ένα μέρος στο άλλο. Περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές πτυχές, όπως η συσκευασία και η μεταφορά των εμπορευμάτων, ο εκτελωνισμός, οι απαιτήσεις τεκμηρίωσης και άλλα σχετικά ρυθμιστικά στοιχεία. Η αποστολή μπορεί να γίνει στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Ο τύπος και η πολυπλοκότητα μιας αποστολής θα καθορίσουν το κόστος που σχετίζεται με αυτήν. Ωστόσο, όλες οι αποστολές απαιτούν ορισμένα ελάχιστα χαρακτηριστικά προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή παράδοση και τα επιτυχημένα αποτελέσματα. Αυτές περιλαμβάνουν προσεκτικές τεχνικές συσκευασίας που προστατεύουν τα εμπορεύματα από ζημιές κατά τη μεταφορά, σωστή επισήμανση και ακριβή τεκμηρίωση για τον εκτελωνισμό. Τόσο οι μικρές επιχειρήσεις όσο και οι μεγάλες εταιρείες βασίζονται σε αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών για την επιτυχία τους στις παγκόσμιες αγορές. Έχοντας αυτό κατά νου, η κατανόηση των διαφόρων τύπων διαθέσιμων υπηρεσιών αποστολής είναι απαραίτητη όταν εξετάζετε επιλογές για αποστολή φορτίου στο εξωτερικό.

Οι υπηρεσίες αποστολής διατίθενται σε διάφορες μορφές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών. Οι μέθοδοι παράδοσης κυμαίνονται από χερσαίες μεταφορές, όπως φορτηγά, έως αεροπορικές μεταφορές και διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές. Η επίγεια μεταφορά είναι η πιο οικονομική μέθοδος για μικρές αποστάσεις. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για αποστολές ευαίσθητες στο χρόνο, όπως τρόφιμα λόγω παρατεταμένων χρόνων διέλευσης. Η αεροπορική αποστολή είναι ταχύτερη και ακριβότερη από την επίγεια παράδοση, αλλά προσφέρει μικρότερους χρόνους παράδοσης με μεγαλύτερη ακρίβεια. Οι διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές είναι συχνά η λιγότερο δαπανηρή επιλογή για αποστολές μεγάλων αποστάσεων που απαιτούν μεγάλη χωρητικότητα φορτίου, όπως παλέτες και οικοσκευή. Αυτός ο τύπος μεταφοράς απαιτεί σημαντικό χρόνο παράδοσης και οι απαιτήσεις τεκμηρίωσης πρέπει να πληρούνται πριν από την αναχώρηση της αποστολής. Όλοι οι τύποι υπηρεσιών αποστολής έχουν τα πλεονεκτήματά τους ανάλογα με τον απαιτούμενο προορισμό, το χρονοδιάγραμμα, το μέγεθος, το βάρος και τον προϋπολογισμό.

Κατά την επιλογή ενός παρόχου υπηρεσιών μεταφορέα, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η αξιοπιστία μαζί με άλλους παράγοντες, όπως η εξοικονόμηση κόστους ή οι εγγυημένες ημερομηνίες παράδοσης. Τελικά, ο καθορισμός του τύπου υπηρεσίας αποστολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας εξαρτάται από πολλές μεταβλητές που σχετίζονται με κάθε συγκεκριμένη κατάσταση.

Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να συσκευάσουμε απλώς ένα αντικείμενο σε ένα κουτί και να το στείλουμε, η σωστή συσκευασία είναι απαραίτητη για την ασφαλή αποστολή. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εμπορευμάτων κατά την αποστολή, οι συσκευασίες πρέπει πάντα να προετοιμάζονται με προσοχή. Τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας, όπως μεμβράνη με φυσαλίδες,  εσωτερικά και εξωτερικά του κιβωτίου, μπορούν να μας βοηθήσουν στην προστασία των αντικειμένων από ζημιά. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά κουτιά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον τύπο του προϊόντος που αποστέλλουμε αποφεύγουμε τυχόν ανεπιθύμητες εκπλήξεις κατά την άφιξη.

Είναι επίσης σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψη το κόστος που σχετίζεται με την προετοιμασία και την αποστολή ενός πακέτου στο εξωτερικό. Τα έξοδα αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος του δέματος κατόπιν συσκευασίας, την απόσταση που διανύθηκε και την επιλεγμένη υπηρεσία μεταφορέα, όλους τους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό των τελικών χρεώσεων παράδοσης. Στην επόμενη ενότητα θα επικεντρωθούμε σε αυτούς τους παράγοντες που επηρεάζουν τα διεθνή έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες. Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι το μέγεθος και το βάρος της αποστολής, που καθορίζει το κόστος για τη μεταφορά και τα υλικά συσκευασίας. Επιπλέον, η απόσταση που διανύθηκε και ο τρόπος μεταφοράς επηρεάζουν τα έξοδα αποστολής. Οι αεροπορικές μεταφορές είναι πιο ακριβές από τις επίγειες εμπορευματικές μεταφορές λόγω των ταχύτερων χρόνων παράδοσης. Τελωνειακοί δασμοί και φόροι ενδέχεται επίσης να ισχύουν κατά την αποστολή αποστολών στο εξωτερικό προς κράτη εκτός Ε.Ε, αυξάνοντας το συνολικό κόστος. Διεθνείς Κανονισμοί και Πρωτόκολλα.

Κατά την αποστολή πακέτων στο εξωτερικό, η ασφάλιση είναι ένας απαραίτητος παράγοντας που πρέπει να λάβουμε  υπόψη. Βοηθά στην προστασία του περιεχομένου της συσκευασίας σας και διασφαλίζει ότι θα αποζημιωθούμε  σε περίπτωση ζημιάς (με απαραίτητη προϋπόθεση την κατάλληλη συσκευασία για διεθνή μεταφορά- εξαιρουμένων εύθραυστων/ γυάλινων/κεραμικών) ή απώλειας. Ακολουθούν πέντε βασικά σημεία που πρέπει να σκεφτούμε όταν εξετάζουμε την ασφάλιση για αποσταλμένα αντικείμενα:

  • Αξιολογούμε τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τον τύπο των αγαθών που αποστέλλονται και τη χώρα προορισμού τους.
  • Ελέγχουμε εάν η υπηρεσία ταχυμεταφορών προσφέρει κατάλληλο επίπεδο κάλυψης για διεθνείς αποστολές.
  • Βεβαιωνόμαστε ότι υπάρχει επαρκής κάλυψη σε όλα τα είδη που περιέχονται στη συσκευασία, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τους περιορισμούς αξίας όσο και βάρους.
  • Βεβαιωνόμαστε πάντα ότι έχουμε διαθέσιμη απόδειξη αγοράς εάν κάτι πάει στραβά κατά τη μεταφορά, ώστε να μπορούμε  να υποβάλουμε σχετική  αξίωση.

Η ασφάλιση των πακέτων μπορεί να μην είναι υποχρεωτική, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα να προστατεύεστε από απρόβλεπτες απώλειες και καθυστερήσεις λόγω κλοπής ή φυσικών καταστροφών κατά τη μεταφορά τους στο εξωτερικό. Η επιλογή της σωστής υπηρεσίας ταχυμεταφορών θα σας βοηθήσει να παρέχετε ηρεμία καθώς και αξιόπιστες επιλογές παράδοσης για τους πελάτες σας παγκοσμίως.

Με την αυξημένη ζήτηση για ηλεκτρονικές αγορές και παραδόσεις, η επιλογή της σωστής υπηρεσίας ταχυμεταφορών είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι τα πακέτα φτάνουν στον προορισμό τους έγκαιρα και οικονομικά. Για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση κατά την επιλογή μιας εταιρείας παράδοσης, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη παράγοντες όπως η ταχύτητα παράδοσης, οι υπηρεσίες υποστήριξης πελατών, οι δυνατότητες παρακολούθησης πακέτων, η ασφαλιστική κάλυψη και η δομή τιμολόγησης.

Η ταχύτητα παράδοσης παίζει σημαντικό ρόλο κατά την επιλογή ενός παρόχου αποστολής. διαφορετικοί αερομεταφορείς προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα express ή τυπικών οδικών υπηρεσιών. Η υποστήριξη πελατών είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Οι πελάτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αποτελεσματικές ομάδες εξυπηρέτησης πελατών που μπορούν να απαντήσουν γρήγορα και με ακρίβεια σε ερωτήσεις σχετικά με τις αποστολές.Eπιπλέον, οι αξιόπιστες επιλογές παρακολούθησης πακέτων είναι βασικές, ώστε τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης να γνωρίζουν πού βρίσκεται το πακέτο τους ανά πάσα στιγμή καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του. Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η ασφαλιστική κάλυψη, καθώς αυτό διασφαλίζει ότι τα αντικείμενα θα αντικατασταθούν εάν καταστραφούν κατά τη μεταφορά.

Κατά την αποστολή πακέτων στο εξωτερικό, οι επιλογές παρακολούθησης αποτελούν σημαντικό παράγοντα. Ο τύπος της διαθέσιμης παρακολούθησης θα εξαρτηθεί από τον ταχυμεταφορέα που χρησιμοποιείται για την παράδοση και την ικανότητά του να παρακολουθεί αποστολές σε διαφορετικές χώρες. Γενικά, οι ακριβότερες διεθνείς μέθοδοι αποστολής προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες παρακολούθησης σε σύγκριση με εκείνες που είναι φθηνότερες. Η παρακολούθηση είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν πρόκειται για αντικείμενα υψηλής αξίας ή μεγάλες αποστολές, καθώς επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν το πού βρίσκονται τα αντικείμενά τους ανά πάσα στιγμή.

Εκτός από τις υπηρεσίες παρακολούθησης που παρέχονται από ταχυμεταφορές, πολλές εταιρείες παρέχουν επίσης πρόσθετες δυνατότητες, όπως ασφαλιστική κάλυψη για χαμένα δέματα ή ζημιές που προκαλούνται κατά τη μεταφορά. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να προσφέρουν στον ενδιαφερόμενο την ηρεμία ότι τυχόν πιθανές απώλειες, που προκύπτουν λόγω κακού χειρισμού αγαθών, μπορούν να μετριαστούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι επομένως επωφελές να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές από διάφορους παρόχους πριν επιλέξετε τον πάροχο υπηρεσιών που προτιμάτε. Με αυτή τη γνώση στο χέρι, μπορούν να ληφθούν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις απαιτήσεις παράδοσης δεμάτων κατά την αποστολή δεμάτων στο εξωτερικό.

Όσον αφορά την επιλογή του σωστού προορισμού για την παράδοση του πακέτου, υπάρχουν διάφορα ζητήματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Φανταστείτε ότι είστε ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος που πρέπει να στείλει 10 πακέτα διεθνώς – τι πρέπει να σκεφτείτε; Πρώτον, το κόστος είναι πάντα βασικός παράγοντας κατά τον προϋπολογισμό για διεθνείς αποστολές. Εκτός από τα έξοδα αποστολής, άλλα πράγματα όπως φόροι, δασμοί και τελωνειακά τέλη μπορούν να προσθέσουν σημαντικά στη συνολική δαπάνη. Ο χρόνος αποστολής είναι ένα άλλο σημαντικό ζήτημα, καθώς οι πελάτες αναμένουν τις αγορές τους έγκαιρα.

Η έρευνα των υπηρεσιών διαφορετικών μεταφορέων μπορεί να μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε ποια προσφέρει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ κόστους και ταχύτητας για τη συγκεκριμένη περίπτωσή.Με προσεκτική έρευνα και προγραμματισμό, οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν αξιόπιστους και οικονομικούς τρόπους για να παραδίδουν τα προϊόντα τους με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο.

Όταν πρόκειται για αποστολή εμπορευμάτων στο εξωτερικό, τα χρονικά πλαίσια παράδοσης μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τη μέθοδο μεταφοράς, που έχει επιλεγεί. Οι αεροπορικές μεταφορές είναι πολύ πιο γρήγορες από τις θαλάσσιες μεταφορές, ωστόσο τείνουν επίσης να είναι πιο δαπανηρές. Οι θαλάσσιες μεταφορές είναι συχνά λιγότερο δαπανηρές, αλλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσει το φορτίο στον προορισμό τους σε σύγκριση με τη χρήση αεροπορικών υπηρεσιών.

Είναι σημαντικό να λάβουμε  υπόψη τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμά όταν προσδιορίζουμε την καλύτερη επιλογή αποστολής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα παραλάβουμε τα αντικείμενά μας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ενώ παραμένουμε εντός του προϋπολογισμού και τηρώντας τις απαραίτητες προθεσμίες.

Οφέλη των Διαμεταφορέων

Οι υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων προσφέρουν μια σειρά από οφέλη που διασφαλίζουν ότι τα αγαθά φτάνουν στον προορισμό τους με ασφάλεια και έγκαιρα. Συνεργαζόμενοι με ειδικούς, είμαστε  σε θέση να μειώσουμε τους κινδύνους που σχετίζονται με τις χύδην αποστολές, να βελτιώσουμε τις δυνατότητες παρακολούθησης και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε οικονομικά αποδοτικές λύσεις για έργα μεγάλης κλίμακας.

Σαν μεταφορείς εμπορευμάτων απλοποιούμε  τη διαδικασία διαχειριζόμενοι όλες τις πτυχές μιας διεθνούς αποστολής από την προέλευση στον προορισμό. Αυτό περιλαμβάνει οργάνωση διαδικασιών εκτελωνισμού, οργάνωση εγκαταστάσεων αποθήκευσης και τρόπων μεταφοράς, παρακολούθηση της κίνησης του φορτίου καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, διαχείριση εγγράφων όπως τιμολόγια και φορτωτικές, διεκπεραίωση πληρωμών σε πολλαπλά νομίσματα και διαπραγμάτευση ανταγωνιστικών τιμών για τους πελάτες. Επιπλέον, με την  ύπαρξη άμεσων σχέσεων με τους αερομεταφορείς εξασφαλίζουμε καλύτερη ορατότητα στους χρόνους διέλευσης και χαμηλότερο κόστος σε σχέση με την απευθείας κράτηση με αεροπορικές εταιρείες ή υπερωκεάνια. Ως έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου, παραμένουμε ενημερωμένοι σχετικά με τους κανονισμούς και τους κανόνες που ισχύουν σε διάφορες χώρες, γεγονός που συμβάλλει στην προστασία των αποστολέων . Μέσω της ολοκληρωμένης γνώσης μας  σχετικά με τις παγκόσμιες εμπορικές πρακτικές, οι υπηρεσίες μας στην  μεταφορά εμπορευμάτων διαδραματίζουν ανεκτίμητο ρόλο βοηθώντας τους οργανισμούς να διαχειρίζονται σύνθετες λειτουργίες εφοδιαστικής αποτελεσματικά, ενώ παραμένουμε εντός του προϋπολογισμού.

Κατά την αποστολή χύδην προϊόντων και υλικών, η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας αποτελεί βασικό μας μέλημα.Εξετάζουμε τον πιο οικονομικό τρόπο αποστολής εμπορευμάτων στο εξωτερικό, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφαλή και έγκαιρη άφιξή τους. Υπάρχουν διάφορες λύσεις για τη μείωση του κόστους κατά την αποστολή αποστολών σε μεγάλες ποσότητες.

Μια στρατηγική περιλαμβάνει την ενοποίηση των παραγγελιών σε μία αποστολή αντί για την αποστολή πολλών μικρότερων πακέτων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων εξαλείφοντας ορισμένα γενικά έξοδα που σχετίζονται με τη συσκευασία και το χειρισμό μεμονωμένων δεμάτων.

Αξιολογώντας προσεκτικά τις επιλογές για διεθνείς αποστολές χύδην, οι επιχειρήσεις μπορούν να εντοπίσουν οικονομικά αποδοτικές λύσεις που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους φτάνουν στον προορισμό τους γρήγορα, με ασφάλεια και με ελάχιστο κόστος.

Όσον αφορά τις διεθνείς αποστολές, οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες πρέπει να λάβουν υπόψη πολλούς παράγοντες κατά την επιλογή του τρόπου μεταφοράς που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα, πράγμα που σημαίνει ότι η προσεκτική έρευνα και ανάλυση είναι απαραίτητη προκειμένου να βρεθεί η καταλληλότερη επιλογή. Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν υπόψη και άλλα στοιχεία, όπως η ταχύτητα και η αξιοπιστία.

Το κόστος αποστολής αγαθών διεθνώς εξαρτάται από πολλές μεταβλητές όπως η απόσταση, το βάρος, το μέγεθος και το επίπεδο επείγουσας ανάγκης. Οι αεροπορικές μεταφορές μπορεί να είναι ο ταχύτερος τρόπος παράδοσης. Ωστόσο, λόγω των υψηλών τιμών του, αυτή η μορφή μεταφοράς χρησιμοποιείται συχνά μόνο όταν οι χρονικοί περιορισμοί δεν μπορούν να καλυφθούν με καμία άλλη μέθοδο. Το θαλάσσιο φορτίο τείνει να είναι πιο προσιτό, αλλά συνήθως περιλαμβάνει μεγαλύτερους χρόνους διέλευσης από ό,τι η αεροπορική αποστολή. Οι οδικές μεταφορές προσφέρουν μια άλλη βιώσιμη επιλογή για παραδόσεις σε ορισμένες χώρες ή περιοχές. Ωστόσο, ανάλογα με τους περιορισμούς τοποθεσίας και υποδομής, αυτός ο τύπος υπηρεσίας μπορεί να μην είναι πάντα εφικτός ή πρακτικός. Διαθέσιμες επιλογές πληρωμής για τα έξοδα αποστολής.

Κατά την αποστολή δεμάτων και δεμάτων, οι εταιρείες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το κόστος που συνεπάγεται η αποστολή τους. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές πληρωμής για την κάλυψη αυτών των εξόδων, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με την υπηρεσία αποστολής που χρησιμοποιείται. Ο παρακάτω πίνακας περιγράφει μερικές από τις πιο κοινές μεθόδους:

Επιλογή πληρωμής

Περιγραφή

Πιστωτική κάρτα/Χρεωστική κάρτα

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να πληρώσουν την παραγγελία τους όταν αυτή τοποθετηθεί στο διαδίκτυο. Αυτή η επιλογή ενδέχεται να επιφέρει πρόσθετη χρέωση ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών.

Τραπεζικό έμβασμα/Τραπεζικό έμβασμα

Ένα τραπεζικό έμβασμα ή τραπεζικό έμβασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πελάτες για να πραγματοποιήσουν πληρωμές από τον δικό τους τραπεζικό λογαριασμό απευθείας σε αυτόν της εταιρείας από την οποία παραγγέλνουν.

PayPal/Διαδικτυακές πληρωμές

Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν στους πελάτες τη δυνατότητα να πληρώνουν μέσω PayPal ή άλλων διαδικτυακών πυλών πληρωμών όπως Stripe, Worldpay κ.λπ., δίνοντάς τους πρόσβαση σε έναν ασφαλή τρόπο πληρωμής χωρίς να χρειάζεται να παρέχουν προσωπικά οικονομικά στοιχεία απευθείας στον πωλητή.