fbpx

Μεταφορές Ελλάδα Σκωτία

ΤO BREXIT ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Αποστολή στην Σκωτία; Έχουμε την κατάλληλη υπηρεσία.

Υπολογίστε το κόστος σας

Η φθηνότερη και πιο αξιόπιστη λύση για αποστολή των δεμάτων σας από την Ελλάδα στην Αγγλία.
Από
Προς
Η φθηνότερη και πιο αξιόπιστη λύση για αποστολή των δεμάτων σας από την Ελλάδα στην Σκωτία.

Υπολογίστε το κόστος σας

Από
Προς

Μεταφορές στην Σκωτία

Η Σκωτία αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τη μεταφορά δεμάτων κάθε είδους Η προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας είναι το κλειδί για τη διατήρηση εξέχουσας θέσης για τον όμιλο Σπουργίτη στον τομέα των ελλαδικών και διεθνών μεταφορών .

Ψάχνεις για Οικονομική αποστολή δεμάτων από και προς τη Σκωτία;

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη αγάπη την Ελλήνων για τον τόπο τους καθώς οι περισσότεροι από εμάς ακόμη και όταν ζούμε σε ένα άλλο κράτος, πάντοτε σκεφτόμαστε και συχνά αναπολούμε με νοσταλγία τις ξεχωριστές ομορφιές και τη ζεστασιά της πατρίδας μας. Στα χρόνια της κρίσης δεν ήταν λίγοι οι συμπατριώτες μας που έφυγαν στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη τύχη ενώ πάντοτε φυσικά υπάρχουν και οι συγγενείς αλλά και οι φοιτητές που περνούν πολλά χρόνια σε χώρες του εξωτερικού προσπαθώντας να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους. Στις μέρες μας, η τεχνολογική ανάπτυξη και η ψηφιακή πρόοδος έχουν συντελέσει στην άμεση επικοινωνία με τους αγαπημένους μας που βρίσκονται μακριά εκμηδενίζοντας την απόσταση.

Η εταιρεία μας έχοντας ιστορία δεκαετιών στο χώρο των μεταφορών και κατανοώντας πλήρως την ανάγκη της σύγχρονης εποχής, δημιούργησε μία πρωτοποριακή και ευέλικτη online πλατφόρμα διεθνών door-to-door μεταφορών/αποστολών (μπορείτε να μάθετε περισσότερα κάνοντας click https://spourgitis.gr/, η οποία είναι η νούμερο ένα επιλογή για όσους επιθυμούν να στείλουν στους αγαπημένους τους δέματα με… άρωμα Ελλάδας.

Η Σκωτία είναι μια δημοφιλής χώρα για όσους θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό. Εάν ψάχνεις για Οικονομική αποστολή δεμάτων στην Σκωτία τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείς το site μας Spourgitis.gr, την μεγαλύτερη πλατφόρμα για να στείλεις το δέμα σου εντός και εκτός Ελλάδας, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως αν είστε ιδιώτης μπορούμε να αναλάβουμε την αποστολή, που σας ενδιαφέρει από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση κόστους εκτελωνισμού μέσω της νέας μας υπηρεσίας all inclusive, χωρίς να πληρώνετε τελωνείο, διαδικασία η οποία υπάρχει πλέον λόγο τουBrexit το οποίο πραγματοποιήθηκε την 1/2/2020.

Γιατί να μας επιλέξετε

H εταιρία μας συγκαταλέγεται στις 5 παλαιότερες μεταφορικές στον Ελλαδικό χώρο με μακρά ιστορία από το 1943. Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, όχι κατ’όνομα αλλά στη πράξη όπου λειτουργούμε πρώτα, σαν σύμβουλοι μεταφορών, προτείνοντας στους πελάτες μας τη πιο συμφέρουσα & ασφαλή λύση για τη μεταφορά τους, η πολυετής εμπειρία μας στο κλάδο των μεταφορών & συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο εξωτερικό, σας εγγυώνται τη πιο γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Παραλαβή την ημερομηνία που θέλετε είτε στην Σκωτία, είτε στην Ελλάδα και παράδοση στο χώρο σας εντός 1-3 εργασίμων ημερών.

Έως και 70% χαμηλότερες χρεώσεις σε σχέση με τις αντίστοιχες, της ταχυδρομικής αγοράς χωρίς εκπτώσεις στο χρόνο παράδοσης & στη ποιότητα της εξυπηρέτησης.

On-line σύστημα κρατήσεως της αποστολής σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε εσείς χωρίς χρονοτριβές.

Αυτοματοποιημένη διαδικασία εκτίμησης του κόστους της αποστολή σας.

Δίπλα σας για κάθε ερώτηση/απορία/διευκρίνηση, μέσω του συστήματος chat on line/e-mail είτε και τηλεφωνικά.

Η μεταφορική Σπουργίτης εργάζεται εντατικά επιστρατεύοντας την εμπειρία ετών μας ,την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα μας προκειμένου να αναλάβουμε κάθε είδους μεταφορά μας.

Η εταιρία και το δίκτυο αντιπροσώπων μας διεκπεραιώνει άμεσα και με υπευθυνότητα κάθε σας επιθυμία.

Κινούμενοι με γνώμονα την εμπειρία μας και τις δικές σας ανάγκες, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά ή μετακόμιση.

Άξιοι συμπορευτές και συνοδοιπόροι σε κάθε σας αποστολή είναι η τεχνογνωσία μας, η αξιοπιστία και η πολυετής εμπειρία μας.

Συμβουλές Συσκευασίας

Θέλετε να πραγματοποιήσετε τώρα μια αποστολή στην Σκωτία; Κάντε κλικ εδώ.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Έχουμε στο ενεργητικό μας εμπειρία πολλών ετών, αναλαμβάνοντας τις μεταφορές σας από το 1943!

ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου χάρη στο άριστα καταρτισμένο και εξοπλισμένο δυναμικό μας!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των αντικειμένων σας, σε όλα τα στάδια συσκευασίας, διαχείρισης, μεταφοράς

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Αξιοπιστία συνεργασίας διαθέτωντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο.

Μεταφορική Σπουργίτης