fbpx
Search
Close this search box.

Μεταφορές Ελλάδα Βέλγιο

Ψάχνετε για φθηνή μεταφορική για το Βέλγιο ; Η μεταφορική εταιρία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ εγγυάται αξιόπιστη αποστολή των δεμάτων, εμπορευμάτων και των αντικειμένων σας και των αντικειμένων σας στο Βέλγιο για επιχειρήσεις και για ιδιώτες
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να μεταφέρετε με ασφάλεια τα δέματά σας, τις αποσκευές σας
και τα προσωπικά σας είδη.
dot
Παραλαβή από :
Αποστολή προς :
Αντικείμενο αποστολής :
Διαστάσεις :
εκ.
εκ.
εκ.
κιλό

Γιατί να μας επιλέξετε

ATHANASIOS PAPADOPOULOS
ATHANASIOS PAPADOPOULOS
2024-02-15
Έχουμε στείλει πολλές φορές δέματα στην Σουηδία και η επικοινωνία και η μεταφορά ήταν άψογη
alektor
alektor
2024-02-15
Πολύ συνεπείς, και παράδοση μέσα στα όριο που μας ορίστηκαν από την αρχή. Η αποστολή έφτασε με ασφάλεια και η τιμή ήταν πολύ λογική.
Fotis Fotopoulos
Fotis Fotopoulos
2024-02-15
Μετέφερα 2 βαλίτσες στο εξωτερικό και έμεινα πολύ ευχαριστημένος
Panos Kardaras
Panos Kardaras
2024-02-15
Αψογη εξυπηρέτηση σε όλα, η παράδοση έγινε στον χρόνο που μου είχαν πει ,
Nikolaos Markellos
Nikolaos Markellos
2024-02-15
Άψογη και άμεση εξυπηρέτηση! Επαγγελματίες!
Eirini Lola
Eirini Lola
2024-02-14
Ευγενέστατοι και άκρως εξυπηρετικοί!

Αυτό που διαφοροποιεί τη μεταφορική εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θυσιάζουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία μίας μεταφοράς στο βωμό της οικονομίας και της ελαχιστοποίησης του κόστους.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ασφάλεια, σταθερή ποιότητα και συνέπεια ώστε τα δέματα να φθάνουν στην ώρα τους οπουδήποτε υπάρχει ελληνισμός.

Παραλαβή την ημερομηνία που θέλετε είτε στο Βέλγιο, είτε στην Ελλάδα και παράδοση στο χώρο σας εντός 1-3 εργασίμων ημερών.

On-line σύστημα κρατήσεως της αποστολής σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε εσείς χωρίς χρονοτριβές.

Δίπλα σας για κάθε ερώτηση/απορία/διευκρίνηση, μέσω του συστήματος chat on line/e-mail είτε και τηλεφωνικά.

Η εμπειρία και η αξιοπιστία της εταιρίας μας απαντά καταφατικά σε κάθε επιθυμία σας στον τομέα των μεταφορών.

Οι υπηρεσίες της εταιρίας μας ανταποκρίνονται θετικά σε κάθε σας ερώτημα.

Έως και 70% χαμηλότερες χρεώσεις σε σχέση με τις αντίστοιχες, της ταχυδρομικής αγοράς χωρίς εκπτώσεις στο χρόνο παράδοσης & στη ποιότητα της εξυπηρέτησης.

Αυτοματοποιημένη διαδικασία εκτίμησης του κόστους της αποστολή σας.

Η μεταφορική εταιρεία Σπουργίτης αφουγκραζόμενη τις ανάγκες στην ελληνική και διεθνή αγορά, αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορά.

Η προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας είναι το κλειδί για τη διατήρηση εξέχουσας θέσης για τον όμιλο Σπουργίτη στον τομέα των ελλαδικών και διεθνών μεταφορών.

Τι μπορείτε να στείλετε

Ψάχνεις για Οικονομική αποστολή δεμάτων από και προς το Βέλγιο

Συνεργαζόμαστε με δίκτυα διεθνών μεταφορών και σας εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη διακίνηση της αποστολής σας στο Βέλγιο, στις οικονομικότερες τιμές. Συνδυάζοντας οδικές, θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές, επιτυγχάνουμε τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης, με το χαμηλότερο κόστος προς όφελος του πελάτη.

Εάν θέλετε να αποστείλετε δέματα στο Βέλγιο, η ταχεία και αξιόπιστη υπηρεσία μας βοηθάει ώστε το δέμα σας να φτάσει στον προορισμό του στην ώρα του.

Όπου και αν βρίσκεστε, Βρυξέλλες, Υπρ, Βρύγη, Λιερ, Γανδή, Λιέγη, σας εξυπηρετούμε μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας παραλαβές και παραδόσεις καθημερινά από οποιοδήποτε διεύθυνση παραλαβής χωρίς επιπλέον κόστος, έτσι λοιπόν ο στόχος είναι ίδιος: ο συνδυασμός μέγιστης δυνατής εξυπηρέτησης των πελατών μας να είναι πάντοτε άρτια συνυφασμένος με τις πιο προσιτές τιμές.

Αποστολή Δεμάτων στο Βέλγιο

Εάν ετοιμάζεστε να μετακομίσετε ή σχεδιάζετε να επισκεφτείτε συγγενείς και φίλους, η εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ σας προσφέρει μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για αποστολή δεμάτων στο Βέλγιο σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να μεταφέρετε με ασφάλεια τις αποσκευές και τα προσωπικά σας είδη ή τα πακέτα σας οδικώς ή αεροπορικώς.

Οικονομική αποστολή δεμάτων στο Βέλγιο

Η αποστολή δεμάτων από πόρτα σε πόρτα (door-to-door) από την Ελλάδα στο Βέλγιο είναι μια υπηρεσία πρακτική, εύκολη και συμφέρουσα για τους πελάτες μας.

Μετακίνηση Ιδιωτών

Εάν σκοπεύετε να απομακρυνθείτε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, στην εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ σας παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και με όλα τα μέσα για να το πράξετε. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι η μετακόμιση στο εξωτερικό είναι μια σημαντική απόφαση που περιλαμβάνει πολλά παραπάνω από την εύρεση ενός courier και την αποστολή των πραγμάτων σας.

Για το λόγο αυτό, σας προσφέρουμε υποστήριξη στο συντονισμό της μετακίνησής σας. Αναλαμβάνουμε από τον προγραμματισμό έως και την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας ενώ παράλληλα σας παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν τη συσκευασία και το αμπαλάζ. Για να μεταφέρετε τα πράγματα σας από το ένα μέρος στο άλλο, έχετε δύο μεταφορικές επιλογές, οδικώς ή αεροπορικώς. Επιλέγουμε για εσάς την πιο γρήγορη και οικονομική επιλογή.

 Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε για την εξεύρεση του σωστού ασφαλιστικού πακέτου για εσάς. Αν και αποστολές είναι ήδη ασφαλισμένες μέχρι την αξία των 5 €/kg μεταφοράς, η πρόσθετη ασφάλιση είναι κρίσιμη και σας προσφέρουμε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με πολύ χαμηλό κόστος.

Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε τις πιο προσιτές τιμές είτε σε ιδιώτες είτε σε εταιρείες για αποστολές δεμάτων και παλετών σε πάνω από 124 χώρες ανά τον κόσμο και παροχή βέλτιστων λύσεων για μετεγκαταστάσεις:

εύκολη κράτηση για υπηρεσίες μεταφορών από πόρτα σε πόρτα, πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αναφέρονται στις καλύτερες εταιρίες εφοδιαστικής, συστήματα παρακολούθησης και υποστήριξης πελατών.

Αποστολές για φοιτητές με ανταλλαγή, φοιτητές Erasmus

Υποστηρίζουμε την κινητικότητα των φοιτητών με ανταλλαγή και το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Erasmus) προσφέροντας άμεσες, απλές και προσιτές λύσεις αποστολής. Με την αποστολή των αποσκευών σας απαλλάσσουμε από συμβιβασμούς σχετικά με τον αριθμό των αποσκευών που θέλετε να πάρετε μαζί σας.

Αφήστε εμάς να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε το χρόνο σας στο εξωτερικό στέλνοντας τις αποσκευές σας μια ώρα αρχύτερα!

Ταξιδιώτες

Είστε λάτρης των ταξιδιών; Με την εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ δεν χρειάζεται να είστε εξοικειωμένοι με τα αεροδρόμια και τις διαδικασίες.

Πείτε τέλος στις βαριές αποσκευές και στα πρόσθετα κιλά που ισοδυναμούν με αύξηση του κόστους. Αφήστε εμάς να αναλάβουμε να μεταφέρουμε τις αποσκευές σας στον προορισμό σας εύκολα και οικονομικά. Γιατί με την μεταφορική μας εταιρεία τα διεθνή ναύλα είναι χαμηλότερα από τα κανονικά ναύλα αεροπορικών εταιρειών, και με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα για να εμπλουτίσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Η διαδικασία παραγγελίας μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε μια διεύθυνση παραλαβής και μια διεύθυνση παράδοσης. Μπορεί να είναι η διεύθυνση μιας κατοικίας, ενός ξενοδοχείου, ενός ξενώνα ή οποιασδήποτε άλλης μορφή διαμονής. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στιγμιαία μια προσφορά για την αποστολή αποσκευών και δεμάτων. Η τιμή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα είναι η τελική τιμή.

Ο εύχρηστος τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας επιτρέπει στους πελάτες μας μείωση του κόστους αποστολής που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ακόμη και το 70% σε σύγκριση με τις standard τιμές που επικρατούν στην αγορά. Αυτό που διαφοροποιεί τη μεταφορική εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θυσιάζουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία μίας μεταφοράς στο βωμό της οικονομίας και της ελαχιστοποίησης του κόστους. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ασφάλεια, σταθερή ποιότητα και συνέπεια ώστε τα δέματα να φθάνουν στην ώρα τους οπουδήποτε υπάρχει ελληνισμός.

Mπες σήμερα στο spourgitis και βρες τo καλύτερο κόστος για να στείλεις δέματα στο Εξωτερικό.

Είμαστε σίγουροι ότι αφού έψαχνες Οικονομική αποστολή δεμάτων στο Βέλγιο τότε σίγουρα αξίζει τον κόπο να μπεις στο spourgitis.gr και να δεις τις μοναδικές τιμές μέσα από τη φόρμας μας εδώ ή στέλνοντας μας email στο info@spourgitis.gr.

Πριν από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, όταν σκοπεύετε να στείλετε μεγαλύτερα αντικείμενα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να μπορέσουμε να ελέγξουμε αν γίνετε να αποσταλούν και στη συνέχεια να βρούμε τις καλύτερες προσφορές για εσάς.

Μεταφορικές υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες & εταιρείες

Η μεταφορική εταιρεία ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ υποστηρίζει τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να καταφέρουν να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν σε περισσότερες από 100 χώρες στο εξωτερικό. Αντιλαμβανόμενοι, το μόνιμο και διαχρονικό πρόβλημα των ελληνικών επιχειρήσεων ως προς την οικονομική και συνάμα αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων, προσφέρουμε στις επιχειρήσεις οικονομικές υπηρεσίες αποστολής ώστε να μειώσουν τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων τους.

Στην εταιρεία μας γνωρίζουμε πόση δουλειά βρίσκεται πίσω από μια επιχείρηση και πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες κατά καιρούς. Οι υπηρεσίες και οι τιμές μας είναι οι καλύτερες για όσες επιχειρήσεις δεν έχουν συνεχή ανάγκη για μεταφορικές υπηρεσίες ή δε αποστέλλουν μεγάλο όγκο και δεν μπορούν να συνάψουν χαμηλού κόστους συμβάσεις απευθείας με τους φορείς παροχής υπηρεσιών μεταφοράς. Είμαστε εδώ για να αφουγκραστούμε κάθε σας ανάγκη και να σας προτείνουμε την οικονομικότερη και συνάμα την πιο αξιόπιστη λύση για τη μεταφορά των εμπορευμάτων της επιχείρησή σας.

Τι απαγορεύεται να στείλω;
  • Οινοπνευματώδη
  • Μπαταρίες
  • Καπνό, Φάρμακα
  • Χρήματα, ομόλογα κλπ., Σημαντικά έγγραφα (διαθήκες κλπ.)
  • Πολύτιμα κοσμήματα
  • Οινοπνευματώδη
  • Σπίρτα, Γκαζάκια, Φωτιστικό υγρό, Πυροτεχνήματα – Πυρομαχικά
  • Αμμωνία – Ασετόν – Βερνίκια νυχιών – Αναπτήρες – Δηλητήριο – Δοχεία προπανίου – Διαλυτικά – Εντομοκτόνα – Ζιζανιοκτόνα
  • Λιπάσματα
  • Χημικά υγρά

Γιατί να προτιμήσεις την Σπουργίτης και τι σχέση έχει
με την αναζήτηση σου για Οικονομική αποστολή δεμάτων;

Η μεταφορική εταιρία Σπουργίτης αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στον κλάδο των εσωτερικών και διεθνών μεταφορών, με παρουσία στο χώρο ήδη από το 1943. Βασιζόμενοι στη μεγάλη μας εμπειρία, και τη διαρκή ανανέωση των υπηρεσιών μας έχοντας μεγάλο ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων αλλά και κατορθώνοντας συνεργασίες με εταιρίες διεθνούς αναγνώρισης ανά τον κόσμο, διαθέτουμε σημαντικό μερίδιο αγοράς στις διεθνής μεταφορές.

Οι συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, καθώς και η εμπιστοσύνη των πελατών μας αποτελούν βασικούς παράγοντες της πρωτοπορίας της εταιρείας μας στο χώρο των μεταφορών.

Η εξέλιξή μας είναι συνεχής και αποδεδειγμένη.

Κυριότερο μέλημά μας πάντοτε είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των δεμάτων σας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετηθούν περιοχές που δεσπόζει το ελληνικό στοιχείο (‘Έλληνες ομογενείς, φοιτητές προγραμμάτων Erasmus και λοιπός απόδημος ελληνικός πληθυσμός).

“ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ” ή αλλιώς… άρωμα «πατρίδας» στην πόρτα σου γρήγορα, απλά και οικονομικά!

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Έχουμε στο ενεργητικό μας εμπειρία πολλών ετών, αναλαμβάνοντας τις μεταφορές σας από το 1943!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των αντικειμένων σας, σε όλα τα στάδια συσκευασίας, διαχείρισης, μεταφοράς.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου χάρη στο άριστα καταρτισμένο και εξοπλισμένο δυναμικό μας!

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Αξιοπιστία συνεργασίας διαθέτωντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο.